ÇARŞAMBA TİCARET MESLEK LİSESİ’NDE DEPREM TADİLATI

ÇARŞAMBA TİCARET MESLEK LİSESİ’NDE DEPREM TADİLATI
Çarşamba Ticaret Meslek lisesinde yarıyıl tatiliyle birlikte deprem riskine karşı güçlendirme çalışması yapmak için boşaltılıyor.

 

Çarşamba Ticaret Meslek Lisesi’nde Samsun İl Özel İdareye bağlı Depreme Karşı Dayanıklılık Denetleme Kurulu tarafından yapılan denetleme sonucunda okulun duvarlarında ve zemininde meydana gelen çatlaklıklar sebebiyle okulun tadilata alınması kararlaştırıldı.

Samsun il özel İdareye bağlı yetkililerin yapmış oldukları incelemenin ardından yapılan ihaleyle birlikte okulun güçlendirme çalışması 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılının 2. Döneminde başlayacak. Bundan kaynaklı boşaltılan Çarşamba Ticaret Meslek Lisesi ise ikinci yarıyılı farklı bir okulda geçirecek. Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gönderilen talep doğrultusunda okulun ikinci yarı yılda derslerine Çarşamba’da geçtiğimiz yıl hizmete başlayan Mehmet Akif Ersoy okulunda devam etmesi bekleniyor.

Okul müdürü Hasan Topal yaptığı açıklamada ”okulumuzun duvarlarında ve zemininde bulunan çatlaklar sebebiyle depreme karşı güçlendirme çalışması yapılacak. Tahmini olarak 7-8 ay sürecek olan güçlendirme çalışmasının 2013-2014 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesini planlıyoruz. Bu 7-8 aylık dönemde aktif eğitim hizmetimize farklı bir okulda devam edeceğiz “dedi.

carsamba-ticaret-meslek-lisesi’nde-deprem-tadilati-(2).jpg

carsamba-ticaret-meslek-lisesi’nde-deprem-tadilati4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber