ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI’NDAN 55 TABLET

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI’NDAN 55 TABLET
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından hayata geçirilen ‘TOBB Küçük Parmaklar’ projesi kapsamında Çarşamba Ticaret Borsası tarafından 55 adet tablet hediye edildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından hayata geçirilen ‘TOBB Küçük Parmaklar’ projesi kapsamında Odalar ve Borsalar olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere 81 ilde 30 bin klavyeli tablet hediye edildi.

Bu kapsamda Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz’ın talimatıyla, 55 adet klavyeli tabletin dağıtımını gerçekleştirmiş olup, 40 adetini Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir’e ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması için Borsası Meclis Başkanı Hacı Toraman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şevket Zeren ve Borsa Genel Sekreteri Sercan Yaşar tarafından teslim edildi.

Teslim ziyaretinde Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri, “Bizlerde Çarşamba Ticaret Borsası olarak geleceğin umudu olan siz değerli öğrencilerimize güveniyor ve inanıyoruz” dediler.

15 TABLET AYVACIK İLÇESİNE

Çarşamba Ticaret Borası tarafından hediye edilen 55 adet tabletten 15 adedi ise Ayvacık ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtımını sağlanması amacıyla Ayvacık İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ak’a teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber