Çarşamba spor’da başkan Çelebi’den şok açıklama:

Çarşamba spor’da başkan Çelebi’den şok açıklama:
“Gelecek yıl yokum” dedi

Çarşamba spor’da Başkan Şeref Çelebi, “İşlerimin yoğunluğu nedeni ile Çarşamba spor başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Normal yönetim kurulu üyesi olarak Çarşamba sporda devam edeceğim” dedi.   


2012-2013 yıllarında aktif Çarşamba spor yöneticiliği yapan ve geçtiğimiz yıl Çarşamba spor’!un başkanlığına seçilen Şeref Çelebi, 2014-2015 futbol sezonu başlamasına 3 ay kalarak görevi bıraktığını açıkladı.  Yaklaşık 2-3 yıldan bu yana çok hareketli bir dönem geçirdiğini ve bu yıl AK Parti yöneticiliğine de getirilen Başkan Şeref Çelebi, tüm işlerimin yoğun olması ve hareketlilik arz etmesi nedeni ile Çarşamba spor takımımıza fazla zaman ayıramayacağımı düşünerek Başkanlıktan istifa etmeyi uygun gördüm ifadelerini kullanan Çelebi şöyle devam etti.

Başkan Şeref Çelebi, “Çarşamba spor her yıl güçlü kadro kurarak şampiyonluğa oynamak zorunda olan bir takım. Güçlü bir takımın şampiyonluğa gidebilmesi için de hem başkanının hem de yöneticilerinin spora daha çok zaman ayırması gerekiyor. Bu takımın başarılı olması ve bir üst lige çıkabilmesi adına mutlaka ama mutlaka kadrosu kadar yönetim ve başkanın da çok zamanı olması takımla yakından ilgilenmesi gerekiyor. İki yıldan bu yana hareketli ve yoğun çalışma temposu içinde mücadele verdik ve artan iş yoğunluğu karşısında başkanlık görevinden ayrılmam gerektiğini düşündüm. Kararımı verdim ve başkanlık görevimi bıraktım, yönetici olarak camiamıza hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

Başkan Çelebi, yeni gelecek başkanın mevcut yönetim içinden de olabileceğini dile getirirken, gerekirse yönetim olarak istifa eder yeni gelecek yönetimin önünü açabiliriz. Yeter ki Çarşamba spor takımımıza başarılar tattıracak, şampiyon yapacak inançlı ve güçlü bir yönetim kadrosu ortaya çıksın. Bizim amacımız takımımızın başarılı olmasıdır. Yoksa biz devam ederdik. Başarı için zaman gerekli ve benim ayıracak zamanım yok. Yoğun işlerim arasında yönetici veya işadamı olarak gelen başkan ve yönetimine maddi manevi tüm desteğimizi yine veririz. Önemli olan Çarşamba spor ve Çarşambamız kazansın” ifadelerini kullandı.

Açıklamasının son bölümünde Başkan Çelebi, “Bundan sonraki süreçte Çarşamba spor’a başkanlık yapacak arkadaşlarıma ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dilerim şeklinde konuşurken gözler mevcut yönetim kurulunun ne karar alacağına çevrildi. Mevcut yönetim kurulunun en kısa sürede bir araya gelerek kendi içinden yeni bir başkan seçmesi bekleniyor. Bu şekilde yeni başkan seçilemediği takdirde büyük olasılıkla mevcut yönetim kurulunun topluca istifa ederek kongre sürecini başlatabilecekleri konuşulmaya başladı. Başkan Çelebi’nin istifa kararını alırken önümüzde ki futbol sezonuna yaklaşık 3 ay gibi bir süre kalarak istifa etmeyi gelecek yönetim kurulunun işlerini daha rahat yapabilmesi için erkenden aldığı dile getirildi.

Şimdi gözler bu hafta içinde alınacak kararlara çevrilirken bir yandan da yeni bir başkan ve yönetim listesi çıkar mı konusu gündeme bomba gibi düştü.

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor