Çarşamba Spor Pes Etmiyor

Çarşamba Spor Pes Etmiyor
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Çarşambaspor kümede kalma yolunda pes etmiyor. Kendi sahası ve seyircisi önünde rakibi Fatsa Spor’u yenerek umutlarını son haftalara taşıdı.

Çarşamba şehir stadında konuk ettiği Kendisi gibi küme düşme korkusu olan Fatsa belediye Spor’u ağırlayan Çarşamba Spor rakibi Fatsa Spor karşısında hakemin kötü yönetimiyle birlikte maçı 90 dakika bırakmayarak sahadan galip ayrılmayı bildi. Bu galibiyetle rakibi Ladik Spor’un yenilmesiyle aradaki farkın 2 puana düşmesiyle umutlarını son 2 haftaya taşıdı. Özellikle son haftalarda kötü günler geçiren Çarşamba Spor’da her hafta sorumsuz şekilde kart gören futbolcuların çok olmasıyla birlikte oluşan sıkıntılar neticesiyle kadro kurmakta güçlük çeken teknik sorumlu Birol Akkaya hafta sonu final niteliği taşıyan bir karşılaşmada sahaya nasıl bir 11’le çıkacağı şimdiden merak konusu. Bugün Adapark tesislerinde toplanacak olan futbolcularla bir araya gelecek olan teknik sorumlu Akkaya ve yönetim kurulu üyeleri Amasya Spor maçı hazırlıklarına başlayacaklar.

 

 

Tribünlerin dostluğu

Çarşamba şehir stadında grubunda zor günler yaşayan her iki takımında puan alması gereken zor geçmesi beklenen bir karşılaşmada skorun maçın her iki taraftar grubunun dostane bir şekilde takımlarını desteklemeleri her iki takımın taraftarlarının örnek bir profil çizmesi maçın skorunun önüne geçmesi son günlerde sahalarımızda görmek istediğimiz güzel örneklerden biriydi. Maçın başlama düdüğü ile her iki taraftar grubunun takımlarına verdiği destekle birlikte 90 dakika boyunca dostane görüntüler ve maçtan sonra yaşanan güzel görüntüler skorun önüne geçerek dotluğu ön plana çıkardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor