ÇARŞAMBA SOSYAL HİZMETLER MERKEZİ OLACAK

ÇARŞAMBA SOSYAL HİZMETLER MERKEZİ OLACAK
Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Ankara’da yaptığı temasların ardından Çarşamba’da yapılacak olan yeni projelerle ilgili açıklama yaptı

 

Sosyal Hizmetler alanında birçok yeni proje hazırladıklarını açıklayan Kaymakam Caner Yıldız, ‘Çarşamba Sosyal Hizmetler Merkezi olacak’ dedi.

Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, geçtiğimiz hafta Ankara’da yaptığı bazı temaslarla alakalı açıklamada bulundu. Yıldız, Çarşamba’da özellikle üzerinde durdukları Jeotermal enerji konusunda TPAO ait olan kuyuda daha öncesinde bulunan 72 °C’lik su ile alakalı olarak TPAO ile yaptıkları protokol neticesinde kuyunun kullanım hakkını Samsun valiliği ile birlikte aldıkları ve MTA ile birlikte bu suyun çıkarılması için çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

Yıldız Ankara’da yaptığı temaslarla alakalı olarak ayrıca Çarşamba’da Sosyal Hizmetler alanında yeni projeler hazırladıklarını belirtti. Çarşamba’yı sosyal hizmetler merkezi yapmayı planladıklarını açıklayan Yıldız, bu konuda bazı projeler üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Yıldız, sosyal hizmetler alanında hazırladıkları projeler konusunda yaptığı açıklamada, Çarşamba’da 19 Mayıs Üniversitesi’ne bağlı olarak açılan, Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültesi’nin ardından düşünülen üçüncü fakültenin de yine sosyal bilimler alanında olmasından kaynaklı Çarşamba’da sosyal bilimler alanında bir liseyi yapmayı planladıklarını açıklarken, bu lisenin 400 öğrenci pansiyonlu bir lise olacağını belirtti.

Yıldız, sosyal hizmetler alanında yapılacak çalışmalarla alakalı olarak, Çarşamba Belediyesi tarafından hibe edilen 10000 m2’lik bir alanda, erkek çocuklara yönelik sevgi evleri yapmayı planladıklarını bunun yanında Ada Park’ta bulunan 2700 m2’lik alanda da toplum hizmetleri merkezi kurmayı planladıklarını açıkladı.

Yıldız, bir diğer projenin ise Dikbıyık Beldesi’nde bulunan hazineye ait 100 dönümlük bir arsada sosyal hizmetler merkezi yapmayı planladıklarını hayata geçmesi halindeyse yakınlığından kaynaklı Samsun’a da hitap edebilecek bir merkeze sahip olacağını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir