Çarşamba şehitler için yürüdü

Çarşamba şehitler için yürüdü
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü münasebetiyle Çarşamba ilçesinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi

18 Mart etkinlikleri Çarşamba Belediye Meydanı’nda Çelenk Sunma programı ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Belediye Meydanı’nda ki Atatürk Anıtı’na sunulan çelenklerin ardından, Çarşamba Kaymakamlığı, Çarşamba Milli Eğitim Müdürlüğü, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ile Çarşamba Ticaret Borsası’nın organize ettiği yürüyüş etkinliğine geçildi.

Belediye Meydanı’nda ki etkinliğe Samsun Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Çarşamba Jandarma Komutanı Ramazan Ünal, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli, Çarşamba Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Çarşamba Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Osman Akman, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, mülki ve idari amirler, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları, mahalle muhtarları, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katılım sağladı.


Yürüyüş etkinliğine katılan protokol ve vatandaşlar, ellerine aldıkları bayraklarla “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez”, “Ne Mutlu Türküm Diyene” sloganları ile Tarihi Köprü üzerinden Çarşamba Askerlik Şubesi’ne yürüdüler. Burada İlçe Müftüsü Osman Karagöz’ün Çanakkale’den günümüze kadar verilen şehitler için dualar yapıldı. Yapılan duaların ardından grup buradan Çarşamba Fen Lisesi’ne hareket ettiler. Yoğun güvenlik önlemleri alan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yürüyüş yolları üzerinde ulaşımı kontrol altına aldı.

18 Mart etkinliklerine Çarşamba Fen Lisesi Konferans Salonu’nda devam edildi. Lisenin konferans salonunda gerçekleştirilen programda Kur’an-ı Kerim Tilaveti, Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar, şiir dinletileri, ödül töreni, tiyatro gösterileri davetlilere sunuldu.

Etkinlikler Çarşamba Fen Lisesi’nde gerçekleşen programın ardından son buldu.

HABER: Nuri ŞEKER – Nevzat AKKAYA

carsamba-sehitler-icin-yurudu-(1)-001.jpgcarsamba-sehitler-icin-yurudu-(2)-001.jpgcarsamba-sehitler-icin-yurudu-(3)-001.jpgcarsamba-sehitler-icin-yurudu-(9).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber