Çarşamba Şehitler için yürüdü

Çarşamba Şehitler için yürüdü
Ülke genelinde son günlerde doruk noktaya tırmanan terör olayları Çarşamba İlçesi’nde de vatandaşlar tarafından protesto edildi.

Çarşambaspor Taraftar Derneği öncülüğünde Zübeyde Hanım meydanında toplanan Çarşamba halkı Tarihi Köprü üzerinden yürüyerek Belediye meydanında bulunan Atatürk anıtı önünde yapılan basın açıklamasıyla son buldu.

Atatürk anıtı önünde Çarşambaspor Taraftarlar Derneği Onursal Başkanı Uğur Çapkın basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasında Çapkın” Ülkemizin Bağımsızlığı, bütünlüğü ve Cumhuriyet uğruna canlarını hiçe sayarak ölüme koşan, yurdumuzun dört bir köşesinde, şehitliklerde yatan kahraman şehitlerimizi, ülkemizin esenliği, yurttaşlarımızın can ve mal güvenliği için canlarını feda eden polislerimizi, yurdumuzun en ücra köşelerinde insanımızı aydınlatma yolunda cefakar ve fedakarca görev yaparken şehit edilen öğretmenlerimizi minnet ve şükran duygularımızla anmak üzere toplanmış buluyoruz. Bayrak Türk Milleti için her şeyden kutsal olan ve uğruna milyonlarca şehit verilen bir değerdir. Bayrağımız bağımsızlığımızın simgesi olmasının yanı sıra bizim şerefimiz ve namusumuzdur. Türk Vatanının kutsallığını, Türk Milletinin namusunu ve Türk Milletinin Bayrağının şanını canından üstün tutan şehitlerimiz ne mutlu size ki en kutsal emanetinizi aldığınız gibi lekesiz ve tertemiz sahibine ulaştırdınız. Evladını vatana adamış aziz ana, oğlunun adı taş üzerinde, naşı toprakta kaldı zannetme! Şehidimin kutsal ismi arşta, aziz naşı cennet bahçesindedir. Kahraman Şehitlerimizin emaneti olan Bayrak ve Vatan için kutsal nöbet sırası bizdedir. Aziz Şehitlerimize layık olmanın bilinci içinde dimdik vazife başındayız. Vatan için en kutsal varlığını, canını veren yiğit şehidim! Manevi varlığından güç alan bizler, her ne halde olursa olsun, bu vatana göz diken iç ve dış tüm düşmanlarımızı bertaraf ederek, senin emanetini daima yükseklerde taşıyacağız. Ülkemizi bölmek, parçalamak isteyen, milletimin huzuruna göz diken hainler; Hangi maskeyi takarsanız takın, artık hainliğinizi gizleyemiyorsunuz. Bir elinizde yıldırım, diğer elinizde tufan taşısanız, denizleri taşırıp üzerimize akıtsanız, güneşi yaklaştırıp dünyayı kavursanız dahi, şehitlerimizden aldığımız kuvvetle karşınızda daima bizi bulacaksınız. Her zaman olduğu gibi kanımızla boğulacak, ateşimizle yanacaksınız. Vatan ve Bayrak uğruna toprağa düşen aziz şehitlerimiz! Sizleri bizden ayıran ecel, kalplerimizi asla ayıramayacaktır. Kutsal emanetiniz olan Türk Vatanı ilelebet hür kalacaktır. “ dedi.
 

Yürüyüş basın açıklamasının ardından son buldu. 

carsamba-sehitler-icin-yurudu-(1).jpg

carsamba-sehitler-icin-yurudu-(2).jpg

carsamba-sehitler-icin-yurudu-(3).jpg

carsamba-sehitler-icin-yurudu-(4).jpg

carsamba-sehitler-icin-yurudu-(5).jpg

carsamba-sehitler-icin-yurudu-(6).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber