ÇARŞAMBA ŞAŞIRTMIYOR?

ÇARŞAMBA ŞAŞIRTMIYOR?
Çarşamba Zübeyde hanım Meydanında bulunan ana kavşakta sabah saatlerinde kimliği belirlenemeyen bir vatandaş, trafiğe aldırmadan rastgele hareketler yaparken vatandaşların spor yapıyor benzetmesi ve trafiği durdurması dikkatlerden kaçmadı.

Çarşamba Sarıcalı Mahallesi Zübeyde hanım Meydanında ana kavşağın hemen yanında Samsun’ dan gelen araçların trafik akışını engelleyecek şekilde ana yola yatmış bir kişi vatandaşların dikkatini çekti. Zübeyde Hanım meydanında ki kavşağın yanında yolun ortasına yatan kimliği belirlenemeyen şahıs önce bir süre mekik çektikten sonra yattığı yerden esneme spor hareketleri ile görüntüde ki sporuna devam etti. 

Yol ortasında bazı küçük araçların zorda olsa yoluna devam ettiği gözlenirken bir süre sonra sporunu tamamlayan şahıs,  bu defa Samsun’ dan gelmekte olan Çarşamba Özel Halk Otobüsünün önünde aniden ayağa kalkarak bir süre ellerini arkasına bağlayıp durdu. Kısa bir süre otobüs şoförüne baktıktan sonra bir hareketle kenara çekilerek otobüsün geçmesine izin vermesi şaşkınlık içinde izlendi.  

Tüm bu ilginç ve anlamsız spor hareketleri ve otobüsün önünden kenara çekilen kimliği belirlenemeyen şahısa hiçbir şekilde kimse müdahale etmezken, şahsın neden böyle bir harekette bulunduğuna, neden yol ortasına yattığına kimse anlam veremeyip düşünürken şaşkınlık arasında gözden kayboldu. Olayın bir vatandaşın cep telefonundan çekmesinin ardından sosyal medyada paylaşması sonrasında ilginç yorumlara neden olurken çoğu vatandaşların uyuşturucu aldığı şeklinde ki yorumları dikkatlerden kaçmadı.

Çarşamba’ da günün en ilginç olayı olarak ülke gündemine otururken akıllarda ise bu şahsın kim ve neden böyle bir olay gerçekleştirdiğinin merakı giderilemedi.

HABER MERKEZİ

HABERİN VİDEOSU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber