Çarşamba şantiyeye döndü

Çarşamba şantiyeye döndü
Çarşambalılar Pazar sabahına elektrik kesintisi ile uyandı. Elektrik kesintisinin nedeni ise kısa sürede anlaşıldı. Kesinti ilçenin birçok bölgesinde yürütülen alt yapı çalışmaları ile uyandı.

 

Çarşamba’da Pazar günü birçok alanda yürüyen çalışmalar, şehri şantiye alanına çevirdi. Sabahın erken saatlerinde elektrik kesintisi ile güne başlayan Çarşambalılar gün içerisinde kesintinin kaynağının YEDAŞ yetkililerinin şehrin belirli bölümlerinde yaptığı elektrik hatlarını yer altına alma çalışmasından kaynaklı olduğunu öğrendi.

YEDAŞ’ın Çarşamba Kaymamalığı civarında süren çalışmalarına AKSA doğal ve Çarşamba Belediyesinin çalışmaları da eklenince şehir iyice şantiye alanına döndü.  Çalışmaların özellikle iş günü değil de, Pazar günü olmasından kaynaklı vatandaşlar çok fazla mağdur olmazken çalışmaları yürüten ekipler ise işlerini son hız yapmaya devam ediyor.

Çalışmalardan kaynaklı belirli sokaklar trafiğe kapatılırken Çarşamba Emniyet Müdürlüğünü ön tarafı, Çarşamba Kaymakamlığı ve Gazi bulvarında çalışmalar devam ederken o bölgeleri kullanacak olan vatandaşların dikkatli olmaları istendi.

Haber-Foto: Serkan Karahan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber