Çarşamba Sakarya Ana fen Dershanesi’nden öğrencilere karne hediyesi...

Çarşamba Sakarya Ana fen Dershanesi’nden öğrencilere karne hediyesi...
ÇARŞAMBA Ana fen dershanesi yine bir ilke imza attı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi çarşambada da öğrenciler yıl sonu tatiline girerken Ana fen dershanesi öğrencilerin yanında oldu.

Çarsamba Ana fen dershanesi yıl sonu karnesini alan öğrencileri unutmadı. Binlerce öğrenci karnesini alırken ANAFEN dershanesinde takdir, teşekkür, üstün başarı ve onur belgesi alan öğrencileri hem ödüllendirmek hem de okumaya teşvik etmek için kitap hediye etti ve çekilişle öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Derslerinde başarılı olan öğrencilere kitap hediye eden Ana fen dershanesi öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanmasını hedefliyor. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Ana fen dershanesi Müdürü Mehmet MERCAN, “Amacımız tatilde bir nebze de olsa öğrencilerimizi kitap okumaya teşvik etmek olduğunu belirterek, tüm öğrencilerimize güzel bir yaz tatili diliyoruz” dedi.

Ana fen Dershanesinden kitap ve çeşitli hediyeler alan öğrenciler de hediye almaktan mutlu olduklarını ifade ederek Ana fen Dershanesine teşekkür etti.

 

Çarşambada Gelenek Yine Bozulmadı…

 

Çarşamba Sakarya Ana fen Dershanesi öğrencileri Orhan Mert DERE, İlayda ÇELİK ve İrem YILDIRIM adlı öğrenciler Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan Temel Eğitimden Orta Eğitime Geçiş Sınavı'nda (TEOG) tüm soruları doğru yaparak tam puan alan Türkiye birincileri arasında yer aldı. 

 

Dershane Müdürü Mehmet Mercan öğrencilerinin TEOG sınavındaki 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi olduğunu bildirdi. Öğrencilerimizi başarısından dolayı tebrik eden Mercan, şöyle devam etti: "2013-2014 eğitim öğretim yılı Cuma günü sona erdi. Geçmiş yıllarda birçok başarıya imza atan Sakarya Ana fen Dershanesi Bu eğitim öğretim yılında da başarılarını TEOG’ DA Türkiye birincileri çıkararak taçlandırdı. 28-29 Nisan 2014 tarihlerinde yapılan 2. TEOG sınavında öğrencilerimiz Orhan Mert DERE, İlayda ÇELİK ve İrem YILDIRIM 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak birinci oldu. Bu birincilik bizi ayrıca mutlu etti. Öğrencilerimiz yoğun gayretlerinin sonucunda önemli başarılar elde ettiler.

Tüm öğrencilerimizi, emeklerini hiç bir zaman esirgemeyen ailelerini, bu zorlu süreçte öğrencilerimize  her zaman yanında olan fedakar öğretmenlerimizi, başarıda emeği geçen Okul idareci ve öğretmenlerini ve tebrik ediyorum." Dedi.Dershane Müdürü Mehmet Mercan; 31 temmuzda başlayacak olan tercih döneminde çarşambada tercih yapacak olan öğrencilerimize yardımcı olacaklarını ifade ederek tüm öğrenci ve velilerimizi tercihler döneminde dershanemize davet ediyoruz dedi.

 

Haber-foto :Sezer Çoban

carsamba-sakarya-ana-fen-dershanesi’nden-ogrencilere-karne-hediyesi.2..jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber