Çarşamba Protokolü Bayramlaştı

Çarşamba Protokolü Bayramlaştı
Ramazan Bayramı münasebetiyle Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde bayramlaşma programı gerçekleştirildi

Çarşamba İlçesi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine İlçe Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Kemal Çelik, mülki ve idari amirler, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katılım sağladı. 

Kaymakamlık bayramlaşma programının ardından Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı’nda askeri personelle bayramlaşıldı. Protokol üyelerinin jandarma personeliyle bayramlaşması sonrasında bayramlaşma programı Çarşamba Devlet Hastanesi’nde devam etti. Hasta ve hastane personelini ziyaret eden protokol, burada da yaptıkları bayramlaşma ve Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Uğur Sezgin’e makamında ziyaret sonrası Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne geçildi. 

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde polis ekipleri ile yapılan bayramlaşmanın ardından Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ve beraberindeki protokol üyeleri Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Vekili İbrahim Özden’e ziyarette bulundular. 

Buradaki ziyaret sonrası program son buldu. 

HABER MERKEZİ 
 

img_0614.jpg

img_0667-001.jpg

img_0646-001.jpg

img_0651.jpg

img_0888.jpg

img_0925.jpg

img_0930-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber