Çarşamba Protokolü Bayramlaştı

Çarşamba Protokolü Bayramlaştı
Çarşamba ilçesinde Kurban Bayramı münasebetiyle Çarşamba protokolünün katılımlarıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Kurban Bayramı öncesi Göl Restoran’da düzenlenen bayramlaşma programında ilçe protokolü ve halk bayramlaştı. Yoğun katılımın olduğu bayramlaşma programına Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Turgay Begen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, mülki ve idari amirler , siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
img_6197.jpg

Göl Restoran'da yapılan bayramlaşma töreninin ardından, çeşitli kurumlar ziyaret edildi. İlk olarak Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyareti ve ardından Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı'na, Samsun Büyükşehir İtfaiye ekiplerine ziyarette bulunuldu.
img_6227.jpg
Son olarak Çarşamba Devlet Hastanesi'ne ziyarette bulunan protokol üyeleri hastane personeli ve hastaneye gelen vatandaşlarla bayramlaştılar. Akabinde Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görevine yeni atanan Uğur Sezgin'e ziyarette bulunan protokol, yeni görevinde Başhekim Sezgin'e başarı dileklerinde bulundular.
img_6292.jpg
Bayramlaşma programı Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Uğur Sezgin'i ziyaret sonrasında son buldu.
img_6330.jpg
HABER: Yağmur AYAN - Büşra KOCATAŞ - Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber