ÇARŞAMBA PROJELERİNE “BAKAN” ONAYI!

ÇARŞAMBA PROJELERİNE “BAKAN” ONAYI!
Samsun’ a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çarşamba ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlçeye yapılacak olan projeler hakkında bilgi alan Bakan Kasapoğlu, Çarşamba’da yapılacak olan projelere gerekli destekleri sağlanacağın

Bir dizi ziyaret ve açılış için Samsun’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Millet Bahçesi’ne yapılan "Samsunspor Anıtı"nın açılış töreninin ardından Çarşamba ilçesine ziyaretlerde bulundu.
Bakan Kasapoğlu, Çarşamba ilçesinde bulunan Doğal Yaşam Alanı’nda yapılacak olan Kano Su Sporları Merkezi ve Kapalı Yüzme Havuzu Merkezi alanlarında incelemelerde bulundu. Bakan Muharrem Kasapoğlu, çalışmalarla ilgili Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’dan bilgiler aldı.

Projeler hakkında bilgiler alan Bakan Dr. Muharrem Kasaoğlu, çalışmaları dolayısıyla Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ı tebrik etti. Bakan Kasapoğlu, yapılacak çalışmalara en kısa sürede bakanlık olarak gerekli destekleri sunacaklarını ifade etti. Başkan Halit Doğan’ın fotoğraflarla anlattığı doğal yaşam parkı arazisi içinde yapılan çalışmalar ile birlikte bitişik 500 dönümlük bir arazinin de doğal yaşam parkı sınırlarına dahil edilmesi isteğine de olumlu cevap veren bakan Kasapoğlu, projelere destek vereceğini açıklaması dikkat çekti.

Ziyarette Samsun Valisi Zülkif Dağlı, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden ve Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım’da katılım sağlayan isimler oldu.

HABER-FOTO: Nurhan  GÜZEL- Büşra KOCATAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber