Çarşamba OSB’de çalışmalara devam

Çarşamba OSB’de çalışmalara devam
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleştirilecek gerekli çalışmalar için Çarşamba Ticaret Odası Başkanı Ahmet Yılmaz’ın da katılımlarıyla yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Organize Sanayi Bölgesi imar ve imar uygulama planı,  Parselizasyon çalışması çerçevesinde Şehir Plancısı Hüseyin Kahraman, Rohan Harita Kadastro Mühendislik yetkilisi Harita Mühendisi Uğur Özköroğlu ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Kalkınma Dairesi Başkanı Eyüp Elmas Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz’ı ziyaret ettiler.

Toplantıya katılan Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Dalgıç, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gültekin Sürül, Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi Müdürü Aytül Güngör hazır bulundular.

Toplantı hakkında açıklama yapan Çarşamba Ticaret Odası Başkanı Ahmet Yılmaz“Organize Sanayi Bölgemizin tapularını aldıktan sonra yapmış olduğumuz planlama çalışmaları kapsamında bir araya geldik. Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Yer Seçim Raporunu değerlendirerek, yapılacak planla ilgili istişarelerde bulunduk” ifadelerine yer verdi.

Başkan yılmaz En kısa süre içerisinde imar ve parselizasyon çalışmalarının tamamlanacağının, yatırımcılar ile yer tahsisinde bulunarak üretim ve istihdamın önünü açmak İçin gayret edeceklerini söyledi.

HABER: Aykut ERAT – Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber