ÇARŞAMBA MYO’DA MEZUNİYET SEVİNCİ

ÇARŞAMBA MYO’DA MEZUNİYET SEVİNCİ
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu’nda öğrenimlerini tamamlayan 350 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı

Çarşamba Göl Restoran bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu’nda öğrenimini tamamlayan 350 öğrenci mezun oldu. Velilerin öğrencileri yalnız bırakmadığı program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra konuşmacıların konuşmalarına geçildi.

mezunlar11-001.jpg
Açılış konuşmasını yapan Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmail Aydemir, OMÜ yöneticileri ve Çarşamba protokolüne teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Ülkemizin kalkınabilmesi için yetişmiş ara insan gücüne ihtiyaç duyulması amacıyla yola çıkılarak kurulmuş olan yüksekokulumuzda tüm derslerinizi başarılıyla tamamlayarak diploma almaya hak kazandınız. İlerideki başarılarınızın bizlerin gurur kaynağı olacağını belirtir, sizleri ve velilerinizi kutlarım.”  diyerek öğretim görevlileri ve katılan herkese teşekkür etti.

mezunlar22-001.jpg
Aydemir’in ardından konuşma yapan Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, “Çarşambamız için, öğrencilerimiz için çok güzel bir gün. Öğrencilerimize söylemek istediğim birkaç husus var. Gerçekten bakıldığında çok isabetli bir tercih yapmışsınız. İstihdam imkanı olan, hemen iş bulabilme imkanı olan alanlardan mezun oldunuz. İstihdam alanında önünüz açık. Tabiî ki hayat okulda öğrenilenlerden ibaret değil. Sürekli bilgilerimizi yenilememiz gerekir. Bu bilgilerimizin üzerine koymamız ve hayattan umutlu olmamız gerekmektedir.” Diyerek öğrencilere başarı dileklerinde bulundu. Yıldırım konuşmasını programda emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

mezunlar33.jpg
Kaymakam Yıldırım’ın ardından söz alan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bekir Batı, konuşmasında öğrencilere başarı dileklerinde bulunarak tavsiyelerde bulundu. Prof. Dr. Batı, mezun olan öğrencileri mezunlar koordinatörlüğü ile ilerleyen süreçte irtibat halinde olmaları gerekliliğini vurguladı.
Konuşmaların ardından ödül töreni ve diploma törenine geçildi. Diploma ve ödüllerin takdiminin ardından mezun olan 350 öğrenci hep birlikte kep attılar.
Çarşamba Göl Restoran’da gerçekleştirilen Mezuniyet Töreni’ne Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Turgay Begen, Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Çarşamba İlçe Müftüsü Osman Karagöz, akademisyenler, öğretim görevlileri, veliler ve öğrenciler katıldı.
HABER: Nuri ŞEKER – Nurhan GÜZEL  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber