Çarşamba MYO Kep Fırlattı

Çarşamba MYO Kep Fırlattı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksek Okulu Mezuniyet Töreni Mustafa Dağıstanlı Spor salonunda yapıldı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Mezuniyet Töreni'nde bir araya geldi.

2 yılı tamamlayan ve bu sene mezun olan öğrenciler Çarşamba Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu'nda Mezuniyet Töreni'nde önce mezuniyet belgelerini aldılar ardından kep fırlattılar.

mezuniyet2.jpg

Düzenlenen törene Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Aydın, Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Hasan Temiz, öğretim görevlileri ve çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı.

Önceki gün OMÜ Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kartal'ın Çarşamba İlçesi'nde ki evinin önünde bulunan dut ağacından düşerek hayatını kaybetmesi nedeniyle sade bir şekilde geçen mezuniyet töreninde Doç Dr. Hasan Temiz açılış konuşması yaptı.

mezuniyet3.jpg
Hasan Temiz konuşmasında," 2 yıldır bizlere güvenen velilerimize ve emek gösteren öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize mezun olduklarında rahatlıkla meslek bulabilmeleri adına Yüksekokulumuza bölümler kazandırıyoruz. Bu bölümlerin öğrencilerimize faydalı olmasını ve gelecekte rahat bir meslek seçimi yapmalarını umut ediyoruz." Şeklinde konuştu.

mezuniyet4.jpg
Doç. Dr. Hasan Temiz'in ardından konuşan OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Aydın, Çarşamba ilçesinin ilkleri yaşadığını, üniversiteleşme anlamında büyük yol kat ettiğini belirterek, "Çarşamba ilçesi'nde Üniversitemizin şuanda faal durumda iki tane fakültesi var. 3. Sü de yolda. İlçeye üniversiteleştirmek anlamında birçok hizmet yaptık. Devamı içinde gayret göstereceğiz." Dedi.

Aydın konuşmasında mezun olan öğrencileri kutlayarak, "Öncelikle bizlere 2 yıldır güvenerek çocuklarını emanet eden velilerimize teşekkür ediyorum. 2 yıldır çaba sarf ederek okulu bitiren öğrencilerimizi de kutluyorum." Dedi.

mezuniyet6.jpg
Yapılan konuşmaların ardından, Okul ve Bölümlerde başarılı olan öğrencilere ödülleri verildi. Mezuniyet Belgelerini ve ödüllerini alan öğrenciler daha sonra Çarşamba Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu'nda kep fırlatarak mezuniyeti kutladılar.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber