Çarşamba METRO’dan birlik ve beraberlik yemeği

Çarşamba METRO’dan birlik ve beraberlik yemeği
Metro Turizm Çarşamba İşletme Sahibi Cemalettin Durmuş Çarşamba Metro Dinlenme tesislerinde birlik ve beraberlik yemeği düzenledi

 

HABER – FOTO: Serkan KARAHAN

Çarşamba METRO Dinlenme Tesisleri'nde düzenlenen Birlik, beraberlik, dayanışma ve kaynaşma yemeğini düzenleyen Çarşamba Metro Turizm İşletmecisi Cemalettin Durmuş Çarşamba, Terme, Ayvacık, Salıpazarı ilçelerinden birçok insanı bir araya getirdi. METRO Tesislerinde düzenlenen yemeğe, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Kefeli, Çarşamba Ziraat Odası Başkanı İsmail Güngör, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ahmet Yılmaz, Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı ve diğer Oda Başkanlarının yanı sıra Birlik Başkanları, Köy ve Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Çarşamba METRO İşletmecisi, Cemalettin Durmuş yaptığı açılış konuşmada; "Siz değerli dostlarımızla beraber bir araya gelmek, çok uzun zamandır aklımızdaydı. Bu akşam ki yemekli toplantımızı bundan sonraki yıllarda da geleneksel hale getirmek istiyorum. METRO Holding Başkanı Galip Öztürk Bey’in sizlere selamlarını iletmemi söyledi. İnşallah en kısa zamanda kendisi de aramızda olacaktır. Durmuş yemekte ki konuşmasına şöyle devam etti, “Dünya ve Türkiye genelinde yolcu taşımacılığında bir çığır açan METRO Turizmin kurucusu hemşerimiz canımız kadar üzerine titrediğimiz sayın Galip Öztürk’ün kurucusu olduğu METRO Turizm yıllık taşıdığı yolcu sayısı her geçen yıl katlanarak artmaktadır. Tepe yöneticisiyle, İşletmecileriyle, personeliyle kaptanıyla her biri eğitimli insanlardan oluşmaktadır. Bu guruda bizi ziyadesiyle mutlu etmekte göğsümüzü kabartmaktadır. Bu günlere sizlerle geldik ve bundan böylede sizlerle yolumuza devam edeceğiz. Bizleri kırmayıp aramızda olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum." dedi.

carsamba-metro’dan-birlik-ve-beraberlik-yemegi-(2).jpg

Geceye davet edilenler arasında bulunan ve kısa bir konuşma yapan, Samsun METRO Turizm işletmecisi Şenol Ayyıldız, "18 yıldır METRO Turizm de değişik görevlerde bulundum. Son 5 yılım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Genel Müdürlüğünü yaptığım METRO Turizm Seyahat ve Organizasyon A.Ş, 76 ile yolcu taşıdık ve halen gelişmekte olduğunu görmek beni mutlu etmektedir. Gururla altını çizerek her platformda söylediğim ve sizinle de paylaşmak istediğim konu şudur. METRO Turizm 2012 yılında bir rekora imza atarak 20 milyon 380 bin yolcu taşıdı. Bununla birlikte bir çok ünlü firmayı geride bırakan METRO Holding A.Ş 2011 yılında bir derginin düzenlediği Türkiye’nin en çok istihdam sağlayan firması ödülüne layık görüldük. Bu başarıyı sizlerle birlikte yakaladık. Bizleri yalnız bırakmayan değerli dostlarımıza bende teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Çarşamba METRO Turizm İşletmecisi Cemalettin Durmuş’un davet ettiği Çarşamba, Terme, Ayvacık ve Salıpazarı iş dünyası ve Sivil Toplum Örgütleri (STK) Temsilci ve yöneticileri 4 ilçenin bir araya getirildiği yemekte birbirleriyle iş ve dostluklarının pekişmesine vesile olan işadamı Durmuş’u tebrikleriyle son buldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber