Çarşamba Maden Sanatkârlar Odası, esnafı iftarda bir araya getirdi

Çarşamba Maden Sanatkârlar Odası, esnafı iftarda bir araya getirdi
Çarşamba Madeni Sanatkârlar Odası tarafından üyelerine iftar yemeği programı düzenlendi.

Odanın Ada park Göl Restoran’ da tertip edilen iftar yemeğinde bir konuşma yapan Çarşamba Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Dündar, “Madeni Sanatkârlar Odası olarak bu yıl ilk kez düzenlediğimiz iftar programı ile esnafımızı ve ilçemizde ki Oda Başkanlarımızı bir araya getirdik. Bu iftarlarımızı artık bundan sonra ki yıllarda da Geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz. İnşallah bunu başarırız. İftar davetimize katılan tüm esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu geleneği bundan sonra daha uzun yıllar sürdürürüz” ifadelerini kullandı.

Başkan Dündar seçimler gelir geçer, verilen sözlerin yerine getirilmesi, esnafın derdi ile dertlenmek önemlidir. Biz bu akşam iftarımızda tüm esnafımızı davet ettik ve 450 üyemizin hepsinin katılımı bizleri daha da mutlu etti. İnanıyorum ki bu iftar seçim sürecinde yapılan yarışlar bile gölgeleyemeyecektir. Biz kongreden çıkar çıkmaz herkesi gittik kucakladık konuştuk. Dediğim gibi seçimler gelip geçer ama dostluk, insanlık bakidir ve bizler de insanlara hizmet adına buradayız. Kısacası bu akşam ki iftarımıza katılan tük arkadaşlarımıza, esnaflarımıza bir kere daha teşekkür ediyor, ramazanlarının mübarek olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Göl Restoranın bahçesinde kurulan iftar sofrası için ezandan önce Kur’an-ı Kerim okundu ve dua edildikten sonra esnaflar oruçlarını açtı ve yemek duası ile program sona erdi. Program sonrasında misafirlerini birer birer uğurlayan Başkan Dündar ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Çarşamba’da faaliyet gösteren tüm Oda Başkanları ile Samsun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler ile birlikte Tarihi eve geçerek burada bir süre çay içtiler ve görüş alış verişinde bulunduktan sonra program sona erdi.

Yemeğe; Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Samsun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler, Çarşamba Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Selahattin Akkuş başta olmak üzere ilçede ki tüm Oda Başkanları misafir olarak katıldılar.

HABER-FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER- Kenan GÜN

carsamaba-1.jpg

carsamba-2.20140710111337.jpg

carsamba-3.20140710111350.jpg

carsamba-4.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel