Çarşamba Kültür Koleji eğitime iddialı giriyor

Çarşamba Kültür Koleji eğitime iddialı giriyor
Çarşamba Milli Eğitimi 2014-2015 Eğitim Öğretim sezonuna sancılı hazırlanırken, İlçe de bu yıl İlk kez eğitime başlayacak olan Çarşamba Kültür Koleji başarı için işi başta sıkı tutuyor.

Çarşamba'da 2014-2015 eğitim- öğretim sezonunda Ana sınıfın da tam gün eğitim, İlkokul ve Ortaokul öğrenci eğitimi için Çarşamba Kültür Koleji kolları sıvadı. MEB'in ana sınıf öğrencileri için yarım gün eğitim kararı sonrasında Özel Okullarda Tamgün eğitimi velilerin imdadına yetişti. Bu aşama da Çarşamba Kültür Koleji anasınıfı öğrencilerine tamgün eğitim vererek ilçede ailelerin en büyük yardımcısı olacağı öğrenildi. Bu yıl yaz ayında ada park mevkiinde Adliye yanında eğitime hazırlanan Çarşamba Kültür Koleji yenilenme, tadilat, kayıt ve başarı için çalışmalarını sürdürüyorlar.

Eğitim kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvayan Çarşamba Kültür Koleji  eğitim dönemi için anasınıfı, İlkokul ve Ortaokul sınıflarına kayıtlarını sürdüren Çarşamba Kültür Kolejinde kontenjan dolmaya başladı. Kontenjanını arttırmayı hedefleyen Yöneticiler aynı zamanda Öğretmen kadrosu ile yönetici kadroları içinde Çarşamba ve civar ilçelerde titiz araştırmalara girdiği ve İlçede en çok sevilen Öğretmen ve yöneticilerin yanı sıra eğitim de kaliteyi getirecek kadroları kurmanın çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Edindiğimiz bilgilere göre kuruluş aşamasında Kolej Müdürlüğüne getirilen Müdürün baka göreve başlaması nedeni ile yerine yeni Kolej Müdürü ile yola devam etmeyi hedefleyen Kolej Yöneticileri titiz çalışmaları ile ilçede sevilen bir isimle görüşmelerini sürdürdüğü ve büyük olasılıkla göreve eğitim sezonu ile birlikte  başlayacağı öğrenildi.

HABER- FOTO: Nurhan GÜZEL- Nuri Oğuzhan ŞEKER  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir