Çarşamba Kaymakamlığına yeni sekreter

Çarşamba Kaymakamlığına yeni sekreter
Çarşamba Kaymakamının eski Sekreteri Sevgican Çiçek’in emekliliğinin ardından Kaymakamlık yeni sekreteri Özlem Özdemir oldu

 

 

 

Yıllardır Çarşamba Kaymakamlığında başarılı bir şekilde Kaymakamlık sekreterliği görevini yürüten Sevgican Çiçek’in emekliliğe ayrılması sonrasında boşalan sekreterlik görevine yeni isim atanarak göreve başladı. Geçtiğimiz Mayıs ayında emekli olan Çarşamba Kaymakamlığı sekreteri Sevgican Çiçek’in ardından 2 ay boş duran Kaymakamlık Sekreterliğine yeni göreve başlayan Özlem Özdemir oturdu. İlçede Serbest Muhasebeci olan ve 2009 yılından bu yana Çarşamba Belediyesi AK Parti Belediye Meclis üyesi olan Özdemir, Meclis Üyeliğinden istifa ettikten sonra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında (SYDV) göreve başladı.

Meclis Üyeliği görevinden istifasının ardından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında (SYDV) geçici hizmetle görevlendirilen Özdemir, daha sonra Kaymakamlık sekreterliğine atandı. Kısa bir süre önce görevine başlayan Özdemir Kaymakamlık binasındaki yeni görevine alışmaya çalışıyor.

Haber- Foto: Serkan Karahan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber