ÇARŞAMBA KARANLIĞA GÖMÜLDÜ

ÇARŞAMBA KARANLIĞA GÖMÜLDÜ
Çarşamba ilçesinde etkili olan kar yağışı sonrasında şehir merkezinde elektrik trafosu ardı ardına patladı. Patlayan trafo sonrası şehrin tamamı karanlığa gömülürken, işyerleri ve evlere uzun süre elektrik verilemedi

Çarşamba’da etkili olan kar yağışı ilçeyi etkisi altına aldı. Şehir merkezinde ve mahallelerde etkili olan kar yağışı gün boyu sürdü. Akşam saatlerinde ise, Sarıcalı Mahallesi’nde bulunan Kapalı Pazaryeri yanında ki elektrik trafosundan patlama sesleri duyuldu. Ardı ardına  duyulan sesler ve aniden yükselen alevleri gören çevredeki esnaflar ve bina sakinleri büyük panikle olay yerinden uzaklaşarak durumu Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü, Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekiplerine ve YEDAŞ ekiplerine bildirdi.



Kısa süre içerisinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri olası bir faciayı büyümeden önlerken, emniyet ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Trafo yakınında bulunan bazı araç sahiplerine ulaşamayan emniyet güçleri araçları tehlike yaşanmaması için çekici vasıtasıyla araçları çekti. Çevrede bulunan bina sakinleri ise büyük bir panikle binalarından dışarıya çıktılar.

ŞEHİR KARANLIĞA GÖMÜLDÜ!

Yaşanan trafo patlaması sonrasında Çarşamba İlçesi Batı yakası tam anlamıyla karanlığa büründü. Birçok ev ve işyerine elektrik verilemezken, bazı işyerleri jeneratörle elektrik enerjilerini sağladılar.

carsamba-karanliga-gomuldu.jpg

carsamba-karanliga-gomuldu-1.jpg

carsamba-karanliga-gomuldu-3.jpg

carsamba-karanliga-gomuldu-4.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber