ÇARŞAMBA İYİ PARTİ’DE ADAY ÖZDEMİR’Mİ?

ÇARŞAMBA İYİ PARTİ’DE ADAY ÖZDEMİR’Mİ?
İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı’nın 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri süreci çalışmalarına hızla sürdürürken, gündeme yeni bir isim daha geldi.

 24 Haziran seçimlerinde İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı olan Furkan Eren Özdemir’in, Çarşamba Belediye Başkanı adayı olacağı iddiası gündeme geldi.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimleri hızla yaklaşırken, siyasi partilerde hızla aday belirleme ve sahada çalışmaları için faaliyet planlamasını sürdürüyor. Yerel Seçimde ilçede önemli bir oy oranı yakalaması beklenen İYİ Parti’de ise adayın kim olacağı büyük bir merakla beklenirken, partiden henüz sessizlik bozularak aday ismi açıklanmış değil.

Ancak gündeme gelen birçok ismin konuşulduğu ortamda, yeni ve genç bir isimin 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek seçimde İYİ Parti’nin adayı olacağı, bu ismin 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen Genel Seçimlerde İYİ Parti’nin Samsun Milletvekili Adayı olan Furkan Eren Özdemir olduğu iddia edildi.

Gündeme gelen Özdemir’in İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı İlçe Sekreteri olarak halen görevini sürdürdüğü, genç isim olarak 24 Haziran seçimlerinde sahada vatandaşlardan olumlu tepkiler aldığı biliniyor.

HABER: Nuri ŞEKER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber