ÇARŞAMBA İŞKUR’A YENİ HİZMET BİNASI

ÇARŞAMBA İŞKUR’A YENİ HİZMET BİNASI
Çarşamba Belediye Binası’nın 3. Katında hizmet veren İŞKUR Çarşamba hizmet merkezinde vatandaşların birçok işlemi yoğun mesai ile kısa sürede gerçekleştiriliyor.

 Belediye Binası’nda hizmet veren İŞKUR’un birkaç yıl içerisinde yeni hizmet binasına kavuşması bekleniyor.  Bir süredir Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nın alt katında hizmet veren Çarşamba İŞKUR hizmet noktası, kısa süre önce Çarşamba Belediye Binası’nın 3. Katında daha kapsamlı bir hizmet vermeye başladı.  Hizmet noktasına gelen vatandaşların işlemlerinin kısa sürede gerçekleştirildiğini belirten İŞKUR Çarşamba Şube Müdürü Orhan Akyüz, Mart ayı itibariyle göreve başladığını ve Belediye Binası’nın 3. Katında 14 personelle hizmet verildiğini belirtti. Şube Müdürü Akyüz, Çarşamba ilçesi dışında Ayvacık ve Salıpazarı ilçesinden gelen vatandaşların işlemlerini gerçekleştirdiklerini de ekleyerek, çevre ilçelerde de işyeri ziyaretlerinin yapıldığını söyledi.

YENİ HİZMET BİNASI YAPILACAK

İŞKUR Hizmet merkezinin, mevcut yerlerinden bağımsız yeni bir binaya taşınmasının söz konusu olduğunu belirten Müdürü Akyüz, Çarşamba Belediyesi ile yapılacak görüşmeler sonucunda yer tahsisi ve yeni binanın yapılacağını belirtti. İŞKUR Çarşamba Şubesi’nin 2-3 yıl içerisinde yeni hizmet merkezine kavuşması bekleniyor.

img_2255.jpg

img_2267.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber