ÇARŞAMBA HUZUREVİ YAPIMI PROTOKOL İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

ÇARŞAMBA HUZUREVİ YAPIMI PROTOKOL İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
Vali İbrahim Şahin, Çarşamba Belediyesi ile Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü arasında valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen Çarşamba Huzurevi yapımına ilişkin işbirliği protokolünü imzaladı

Vali İbrahim Şahin, Samsun'un Çarşamba ilçesinde 1167 ada, 1 parselde kayıtlı, mülkiyeti hazineye ait, 5 bin 203. 86 metrekare taşınmazın Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na tahsisi ile bu taşınmaz üzerinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Çarşamba Huzurevinin yapımı, uygulamaya esas tüm etüt, mimari, inşaat ve tesisat projelerinin ve yapım ihalesi için gerekli keşif ve metrajlardan oluşan yapım ihalesi dosyasına ilişkin işbirliği protokolü imza törenine katıldı.

SONUÇLANDIRMASINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM
Vali İbrahim Şahin protokol imza töreni öncesi yaptığı konuşmasında, “Bu huzurevinin yapılacağı yer öncelikle 3 bin metrekarelik bir yerdi. Sonrasında bu yer 5 bin metrekareye çıkarıldı. Huzurevinin yapılacağı yerin büyüklüğü 5 bin metrekareyi geçtiğinde böyle bir protokol ortaya çıktı. Bunu inşallah Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığımız koordinesinde yürüteceğiz. Ben Çarşamba Belediye Başkanımıza katkılarında dolayı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüze de bu işi takibinden ve sonuçlandırmasından dolayı teşekkür ediyorum. Gerek Çarşamba Belediye Başkanımız, gerekse Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz ile birlikte bu çalışmaları yakından takip edeceğiz. Bir an önce bitmesini sağlayacağız. Çünkü Türkiye’de yaşlı nüfusu ve engelli nüfusu son zamanlarda ciddi bir konfora kavuştu. İlçelerimizin bir kısmında bu tür tesisler ve faaliyetler olmadığı için bu imkanlardan orada yaşayan vatandaşlarımız yararlanamıyorlardı. Çarşamba ilçemiz de bunlardan biriydi.  Tesislerimiz bittikten sonra inşallah bu binalardan, tesislerden yararlanacak olan insanlar hem bu tesislerimizi kullanacaklar, hem emeği, katkısı olan herkes ve hem de bizler sevap kazanacağız. Başkanımızı ve müdürümüzü tebrik ediyorum. İlçemize, ilimize hayırlı olmasını diliyorum ”dedi.

Konuşmaların ardından Çarşamba Huzurevi yapımı ile etüt, uygulama projeleri, keşif ve metraj dosyasının hazırlanmasına ilişkin işbirliği protokolü,Vali İbrahim Şahin, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Bakcıarasında imzalandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber