Çarşamba hafta sonu Kick-Boksa doyacak

Çarşamba hafta sonu Kick-Boksa doyacak
19 Mayıs Genlik ve Spor Bayramı etkinleri kapsamında 11-12 Mayıs Tarihleri Arasında Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda Kıck-Boks il birinciliği yarışmaları düzenlenecek.

 

HABER-FOTO: Serkan KARAHAN

19 Mayıs Genlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında genlik haftası münasebetiyle Çarşamba Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda Kıck-Boks il birinciliği yarışmaları düzenlenecek. Samsun’daki en iyi Kick-Bokscuların yarışacağı etkinlik; minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde yapılacak.

Düzenlenecek olan yarışma ile alakalı olarak açıklamada bulunan Çarşamba İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İlkay Aydın, “gençlik haftası faaliyetlerimiz  arasında yer alan Kıck-Boks il birinciliği Çarşamba’da yapılacak, 11 Mayıs Cumartesi minikler, yıldızlar ve gençler, 12 Mayıs Pazar günü ise Büyükler kategorisinde yarışmalar yapılacak. İlçemizden de sporcuların olduğu bu zevkli müsabakalar için tüm ilçe halkımızı hafta sonu spor salonuna davet ediyoruz. Dereceye giren sporcular ilimizi Denizli de yapılacak olan Türkiye şampiyonasında temsil edecek. Saat:12.00 den sonra müsabakaların başlayacağı, bu görsel şölen için ve milli sporcuları ücretsiz görmek için tüm halkımızı spor salonuna bekliyoruz. Spor tesislerinin artmasıyla, bu tarz yarışmaları daha çok ilçemizde göreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir