ÇARŞAMBA ‘GÜR’LEYECEK Mİ?

ÇARŞAMBA ‘GÜR’LEYECEK Mİ?
AK Parti’de, Samsun İlçelerinden Belediye Başkan Aday çalışmalarının sonuna gelindi. Buna göre Samsun İlçe Belediye Başkan Adaylarının belirlendiği ve Cumhurbaşkanı tarafından bugün onaylanarak akşam veya yarın açıklanacağı bilgilerine ulaşıldı

Edinilen bilgilere göre Samsun’daki ilçe belediye başkan adayları ile ilgili son çalışmalar tamamlandı. Çalışmalar kapsamında hemen tüm ilçelerde son isimler Cumhurbaşkanına onaya sunulurken, Çarşamba Belediye Başkan Adaylığı için Ender Gür ve Mücahit Yılmaz isimlerinin bulunduğu iddia edilen Başkan Adayı listesi AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulmasının ardından açıklanacağı iddia ediliyor. Bu noktada en son gelen iddialara göre ise ismin tek isim olarak gönderildiği ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ender Gür ismini onayladığı iddiaları da gündeme yerini koruyor.

Bu arada Çarşamba’ da günlerdir Hüseyin Dündar’ın da isminin gündeme gelmesi siyasi çevrelerde yoğun biçimde dillendirilirken, özelikle Dündar’ın AK Partiden aday gösterilmemesi üzerine net şekilde İl yönetimine Yeniden Refah Partisi (YRP) Çarşamba Belediye Başkan Adayı olacağını dile getirdiği iddiaları ise AK Partide aday belirleme sürecinde dikkate alınan bir başka nokta olduğu belirtiliyor. Her şeye rağmen kulislerde Ender Gür’ün Çarşamba Belediye Başkan Adaylığının kesin olduğu ve açıklamanın hemen akabinde Hüseyin Dündar’ın YRP Çarşamba Belediye Başkan Adayı olacağı iddiaları arttı.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir