Çarşamba Gençlik Spor Final Gurubunda

Çarşamba Gençlik Spor Final Gurubunda
Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğünün düzenlediği ve Türkiye Genelinde ilk defa organize edilen 4 Branş’ta birden mücadele edildiği 4 Branş 1 Şampiyon Turnuvasının eleme grubu tamamlandı.

A gurubunda mücadele eden Çarşamba Gençlik Spor 4 takımdan oluşan grubu 19 Puanla 1.nci olarak lider bitirerek 6 Nisan 2015 Pazartesi günü başlayacak yarı final maçlarını oynayacak. Turnuva hakkında bilgi veren takım kaptanı Mustafa Berberoğlu turnuvayı şöyle değerlendirdi, “Samsun Gençlik spor İl Müdürlüğünün Organize Ettiği 4 Branş (Futbol, Voleybol, Basketbol, Masa Tenisi) 1 Şampiyon Turnuvasına Katılan 8 Takımdan Tek İlçe Takımı Olarak Oluşturduğumuz 12 Kişilik Kadro ile 4 Branşta 12 Maça Çıktık Bu Maçlar Sonucu 19 Puan Topladık( 5 Puan Futbol, 6 Puan Voleybol, 4 Puan Masa Tenisi, 4 Puan Basketbol) Grubu 1.Sırada Tamamladık. B gurubu Lideride Grubu 19 Puanla Tamamladı. Bu Turnuvanın Daha Önceki Düzenlenen Turnuvalardan Farkı 12 Kişilik Kadro 4 Branş Oynayacağı İçin Çok Akıllı Bir Takım Kurmamız Gerekiyordu. Tek veya 2 branşta alınacak puanlar takımı finale taşıyamayacaktı. Bu nedenle organize bir ekip kurarak futbol takımımızı Gökhan Özden diğer 3 branşı da ben organize ettim. İlk amacımıza ulaştık. Final grubunda diğer grubun 2.takımı ile 4 branş ta mücadele edeceğiz. 4 maçın ikisini almamız durumunda alttan daha fazla puan taşıdığımız içi averajla final grubuna çıkacağız. Amacımız finali oynamak. Takım Yöneticisi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz İlkay Aydın’a takımdaki tüm arkadaşlarıma verdikleri mücadele ve fedakârlıktan dolayı teşekkür ederim” Dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, Türkiye genelinde ilk defa Samsun’da organize edilen 4 branş 1 şampiyon turnuvası için yaptığı değerlendirmede, “Spor Herkes İçindir Yaşı ve Cinsiyeti ne Olursa Olsun, İnsanların Eğlenmesi, Kaynaşması, Kendilerini İyi Hissetmesi İçin İyi Bir Yoldur ve Sağlığı Kendi Bünyesi İçinde Aynı Zamanda Gerçekleştirmeyi Amaç Edinmiştir. Samsunumuz Sportif Anlamda Türkiye,de İlk Defa Uygulanan Projelerle Turnuvalarla ve Başarılarla Çok Önemli Bir Spor Şehri Oldu Bizde İlçe Olarak Her Geçen Gün Büyüyoruz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün Geliştirdiği Projeleri Uygulamaya Katılmaya Gayret Gösteriyoruz. 4 Branş 1 Şampiyon Turnuvasına,da Çarşamba Gençlik Spor Olarak Katıldık Takımız Turnuvada Grubunu Lider Bitirdi Takıma Katkılarından Dolayı Kaptanım Mustafa Berberoğlu ,Takımda  Mücadele Tüm Takım Arkadaşlarımıza Böyle Bir Proje Gerçekleştirdikleri İçin Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürümüz Güven Özyurt’a Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederim.” Dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir