ÇARŞAMBA GENÇLİK MERKEZİ VAKIF KÖPRÜ İLKÖĞRETİM OKULUNU ZİYARET ETTİ...

ÇARŞAMBA GENÇLİK MERKEZİ VAKIF KÖPRÜ İLKÖĞRETİM OKULUNU ZİYARET ETTİ...
Samsun Çarşamba Gençlik Merkezi Samsun'daki bütün Gençlik Merkezleriyle birlikte Kitap toplama kampanyası başlattı. Toplanan kitaplar Vakıf köprü ilköğretim okulunda kurulan kütüphaneyle minik okuyucucularıyla buluştu.

Çarşamba Gençlik Merkezi Vakıf köprü İlköğretim Okulunu yeni projesiyle buluşturdu. Samsun'daki bütün gençlik merkezleriyle birlikte kitap toplama kampanyası çerçevesinde toplanarak Vakıf köprü örgencilerine dağıtıldı.  Çarşamba Gençlik Merkezi Müdürü Bülent Özkan'ın konuşmasıyla başlayan program farklı ve renkli etkinliklerle devam etti.

Çarşamba Gençlik Merkezi Gönüllü Üniversite ve Lise örgencilerinden oluşan grup bu etkinlikte Gençlik Merkezinin en büyük yardımcıları oldu. Lise örgencilerinden oluşan müzik orkestra ekibi tüm konukları ve öğrencileri oyun havaları ve öğrencilerin beğendiği türkü şarkılarla coşturdu. Bu güzel etkinlikte örgencileri ve Çarşamba Gençlik Merkezi heyetini ziyaretleri süresince öğrenci velileri de yalnız bırakmadı.

Gençlik Merkezi gönüllüleri ve öğrencilerin yanı sıra Veliler de ekibe yoğun ilgi gösterdiler. Yüz boyama etkinliğiyle öğrencilerin istedikleri karakterlere yüzlerini boyatarak eğlendiler. Çarşamba Gençlik Merkezi Müdürü Bülent Özkan, miniklerle birlikte oynadı ve böylesi etkinlikte bulunmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. Program vakıf köprü ilköğretim okunun ikramlarıyla son buldu.

_gzm5413.jpgimg_0061.jpgimg_0221.jpgimg_0225.jpgimg_0257.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber