ÇARŞAMBA GENÇLİK MERKEZİ AÇILIYOR

ÇARŞAMBA GENÇLİK MERKEZİ AÇILIYOR
Çarşamba Gençlik Merkezi Çarşamba’da yakında çalışmalarına başlayacak

Çarşamba Adapark mevkiinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Tarafından yaptırılan Çarşamba Gençlik Merkezi inşaatı devam ediyor. Büyük oranda tamamlanan inşaatın kısa sürede bitirilmesi bekleniyor.

İnşaat süreci devam ederken, Çarşamba’da Gençlik Merkezi için ilk adımlar atıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Çarşamba’da kiralanan 3 katlı bir bina Gençlik Merkezi inşaatı Tamamlana kadar Çarşamba Gençlik Merkezi olarak hizmet verecek. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından hazırlanan binada, resim, müzik, bilgisayar gibi branşlarda hizmet verecek sınıflardan, kütüphaneden kafeteryasına kadar çeşitli bölümler bulunacak.

Şuan çalışmaları devam eden merkezin haziran ayının ikinci haftası hazırlanması bekleniyor. Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın Gençlik Merkezi çalışmaları konusunda yaptığı açıklamada, “Çarşamba’da Gençlik Merkezi açılıyor. Adapark mevkiinde yapımı devam eden Gençlik Merkezimiz haricinde bakanlığımızın oluru ile Çarşamba Çakmakçılar sokakta kiraladığımız 3 katlı bir binada bu hizmetimizi vermeye başlayacağız.  Burada diğer merkezimiz yapılana kadar. Önümüzdeki projeleri tamamlamak ve gençlerimizin üye kayıtlarını yapmanın yanı sıra ilk etaptaki hizmetlerimiz sunmak için bu çalışmaları yapacağız. Burayı bir yıllığına kiraladık. Burada resim, müzik ve diğer sanat alanda kurslarımızın yanı sıra bilgisayar salonları kütüphaneler, dinlenme salonları gibi bir gencin yararlanacağı bir merkez yaratmaya çalışıyoruz. Seyyah bizim iller projemiz gibi projelerimizin ön kayıtlarını burada yapacağız. Burada bu olanaklardan faydalanmak isteyen bütün gençler bu hizmetlerden ücretsiz şekilde faydalanacaklar” dedi.

Çarşamba Gençlik Merkezi Samsun Merkezde bulunan Gençlik Merkezi’nin ardından 17 ilçe arasında ilk olarak Çarşamba’da hizmete girmiş olacak.

carsamba-genlik-merkezi-aciliyor-(1).jpg

carsamba-genlik-merkezi-aciliyor-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber