Çarşamba evinde kaybetmiyor Çarşambaspor:3 – Altınordu Belediyespor :1

Çarşamba evinde kaybetmiyor Çarşambaspor:3 – Altınordu Belediyespor :1
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, kendi sahası ve seyircisi önünde konuk ettiği Altınordu Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek kendi sahasında kaybetmeme serisi yakaladı.

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çarşambaspor, kendi sahasında kaybetmeyerek liderlik avantajını sürdürdü. Altınordu Belediyespor’u Çarşamba Şehir Stadı’nda ağırlayan Çarşambaspor, oyuna daha istekli ve arzulu başlayan taraftı. Daha maçın ilk dakikalarında Kemal Sabri Bayraktar, ceza yayı üzerinden yakaladığı topu müthiş bir şekilde vurarak takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golle iyice rahatlayan Çarşambaspor, 1-0’ın verdiği avantajla sürdürdüğü karşılaşmada,rakibi karşısında daha üstün bir oyun sergiledi. Karşılaşmanın 40. Dakikasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Kemal, rakibin darbesiyle kendini yerde buldu. Maçın orta hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını Muhammet Özdemir kullandı. Muhammet Özdemir’in attığı penaltı atışı golle sonuçlanınca Çarşambaspor, 2-0 öne geçmiş oldu. Karşılaşmanın ilk yarısını 2-0’lık skorla biteceği beklenirken, günün çalışkan ve etkili ismi Ramazan Taş sahneye çıktı. Ramazan Taş, dakikalar 43’ü gösterdiğinde ceza sahası üzerinde müthiş bir vuruş yaptı ve ilk yarının sonucunu belirledi. İlk yarı Çarşambaspor’un Altınorduspor’a karşı 3-0’lık üstünlüğü tamamlandı.

İkinci yarıya gelindiğinde ilk yarıda Çarşambaspor kalesinde pozisyon dahi bulamayan ve ligde kalmak için mücadele veren Altınordu Belediyespor karşısında skoru arttırması beklenirken, Çarşambaspor ikinci yarıya kötü başladı. Rakip Altınordu Belediyespor ilk yarıya nazaran daha istekli görüntü çizmeye başladığı dakikalarda Çarşambaspor kalesinde zar-zor bir pozisyon bulmayı başardı.

Ceza sahası dışından atılan şut az farkla dışarı gitti. Bu pozisyonun ardından bir pozisyon daha yakalayan Altınordu Belediyespor, geliştirilen atakta Bahri Çiçek’le skoru 3-1’e taşıdı. Karşılaşmada her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuç bulmayınca, karşılaşmayı ligin şampiyon adayı Çarşambaspor 3 ve ligin küme düşmeme mücadelesi veren takımı Altınordu Belediyespor 1’lik skorla biten karşılaşma da Çarşambaspor, haftayı evinde kayıpsız kapatarak liderliğini sürdürdü.

2-104.jpg55-003.jpg66-003.jpg88-007.jpg14654.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber