ÇARŞAMBA EV HANIMLARI DERNEĞİ AÇILDI

ÇARŞAMBA EV HANIMLARI DERNEĞİ AÇILDI
Yaklaşık 1 ay önce kuruluş çalışmalarına başlanılan ve kısa sürede 100 üyeye ulaşan Çarşamba Ev Hanımları Derneği’nin açılışı yapıldı.

 

Dernek kurucu Başkanı Saliha Şen, koordinasyonunda yaklaşık 1 ay önce Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız’ın da büyük destekleriyle kuruluş çalışmalarına başlanan Çarşamba Ev Hanımları Derneği kısa sürede 100 üyeye ulaşarak bugün açılışı gerçekleştirdi.

Dernek binası önünde yapılan açılış töreninde konuşma yapan Dernek Başkanı Saliha Şen, destek veren herkese teşekkür etti. Programda açıklamada bulunan Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar,   “Gelişmişliğin ölçüsü toplumun örgütlenebilirliği ile nitelenir. Bu noktada Çarşamba Ev Hanımları Derneğimiz Çarşamba’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız da açılışta yaptığı konuşmasında, “Yaklaşık 100 tane ev hanımımızın bir araya gelerek kurdukları bu derneğin güzel işler yapacağına inanıyorum. İlk olarak biz Kaymakamlık olarak, dernekle birlikte ortak projeler hazırlayarak bu derneğimizi üyelerine para kazandıran bir yapıya dönüşümüne katkı sağlayacağız. Toplumumuz için örgütlülük ve birlikte hareket çok önemli. Önemli olan bu birlikteliği ve örgütlülüğü desteklemektir” dedi.

Düzenlenen açılış etkinliği kurdele kesiminin ardından yapılan ikramla devam etti.

Derneğin açılış törenine ayrıca Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Siyasi parti yöneticileri ve STÖ temsilcileri katıldı.

carsamba-ev-hanimlari-fernegi-(1).jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber