Çarşamba Emniyeti’nden Yeni Öğrencilere bilgilendirme

Çarşamba Emniyeti’nden Yeni Öğrencilere bilgilendirme
Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde bulunan Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültesi’ne kayıt için gelen öğrencilere, İlçenin Toplum Destekli polisi fakülte binası bahçesinde bilgilendirmelerde bulundu.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültesi’ne kayıt için gelen öğrenciler ve yakınları Toplum Destekli polisler tarafından bilgilendiriliyor.

Terör ve Uyuşturucu maddeler konusunda öğrencileri ve velilerini bilgilendiren Toplum Destekli Polisi
Dilek Demir, “2014-2015 Eğitim- Öğretim Sezonu kayıtlarının başlamasıyla birlikte Terör Büro Amirliği ve Toplum Destekli Polis Amirliği’nin ortaklaşa kayıt için gelen öğrencilere terör konusu, terör örgütleri ve bağımlılık yapan maddeler hakkında bilgilendirmeler yapılıyor. Onları bağımlılık yapan maddeler karşı ikazlarda bulunuyoruz. Bilgilendirmelerde bulunuyoruz. Öğrenci-Polis ilişkisini güçlendirmek, bir ihtiyaçları olduğunda bize gelmeleri konusunda yönlendirmelerde bulunuyoruz.” Dedi.

Fakülte binası dışında velilere broşür vererek uyarılarda bulunan Polisler, öğrencilerin 155’i acil durumlarda mutlaka kullanması gerektiğini ifade ettiler. Toplum Destekli Polisi ayrıca ilçede ki yurt ve önemli yerlerin adresleri konusunda yardımcı olduklarını ifade ederek velilere su ve yiyecek ikramında bulunduklarını ifade etti.

chj.20140902104737.jpg
 

xdgh.jpg

xfhb.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel