ÇARŞAMBA DEVLET HASTANESİNİN YAPIMINA DEVAM EDECEĞİZ

ÇARŞAMBA DEVLET HASTANESİNİN YAPIMINA DEVAM EDECEĞİZ
Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni Çarşamba’da bir dizi ziyarette bulundu; esnafla buluştu

 

Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni Çarşamba’da bir dizi ziyarette bulundu; esnafla buluştu. Yeni ilk olarak Çarşamba Sanayi Sitesinde Sanayi esnafı ile birlikte kahvaltı yaptı. Milletvekili Ahmet Yeni’ye Ak Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ve Çaşramba İlçe Başkanı Mehmet Köse, Belediye başkanı Hüseyin Dündar ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

Milletvekili Ahmet Yeni sanayi esnafına hitaben yaptığı konuşmasında, “elimizden geldiği kadar her yere gidip yaptığımız çalışmaları inceliyoruz. Esas itibari ile bu iş muhalefetin görevi ama bu işleri de biz yapıyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte bütçe görüşmelerinin hemen ardından, şeçim bölgelerimizde çalışmalar yapmaya başladık. Bu çalışmalarımızı başbakanımız doğrudan denetliyor. Herkesi arayıp seçim bölgesinde olup olmadığını kontrol ediyor. Sonuçta biz bu ülkeyi bu hale getirdiysek, özverili bir çalışma temposu sayesinde olmuştur. Türkiye’de her alanda belli dönüşümlere imza attık atmaya da devam edeceğiz. Sağlık, eğitim gibi bir çok alanda devrimsel yeniliklere gittik. İlk başta itiraz ettiler ama sonrasında bu çalışmaların hepsini hayata geçirdik ve vatandaşların beğenisini kazandık” dedi.

Esnafın sorularını da yanıtlayan Ahmet Yeni daha sonra Çarşamba’da bazı okulları ziyaret ettikten sonra Çarşamba esnafının sorunlarını dinledi.

Mütahit firma ile sorun yaşadık halledip devam edeceğiz.

Son olarak Çarşamba Devlet hastanesine ziyarette bulunan Milletvekili Ahmet Yeni ve Ak Parti heyeti, yapımı devam eden yeni Çarşamba Devlet Hastanesi inşaatı konusunda da bilgiler verdi. Yeni hastanede yaptığı açıklamda, “ Hastene insaşatımızın durumu ile alakalı TOKİ ile görüşmede bulunduk bu konuda TOKİ’den aldığımız bilgiler şu şekilde. Mütahit firma ile çeşitli sorunlar çıkmış bundan kaynaklı bu firma ile çalışmamızı bıraktık. Yeni firma ile anlaştığımız anda, bu sorunu da halletmiş olacağız. Belirlenen zamandan biraz sarka bilir ama sonuçta hastanemizi yapacağız. Çünkü bizim paramız var. Firmalara diyoruzki zamanında bitir; gel parasını al. Bundan kaynaklı da bir sornumuz yok bu hastanemizin yapımı da devam edecek” dedi.

carsamba-devlet-hastanesinin-yapimina-devam-edecegiz-(3).jpg

carsamba-devlet-hastanesinin-yapimina-devam-edecegiz-(1).jpg

carsamba-devlet-hastanesinin-yapimina-devam-edecegiz-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber