‘ÇARŞAMBA’ ÇUKUR’DA!

‘ÇARŞAMBA’ ÇUKUR’DA!
Televizyon ekranlarının sevilen dizisi ‘Çukur’da bu hafta heyecanlı sahneler yaşandı. Ekran başındakileri şaşırtan ‘Çarşamba’ sahnelerini Çarşambalılar büyük hayret ve merakla izlediler

Show TV ekranları’nda her Pazartesi yayınlanan, reyting rekorları ile büyük bir kitleye sahip sevilen dizi ‘ÇUKUR’, her hafta bölümlerinde olduğu gibi, son bölümünde de yine izleyenleri ekrana kilitledi. Aras Bulut İynemli (Yamaç), Ercan Kesal (İdris) ve Perihan Savaş( Sultan) gibi daha birçok ünlüoyuncu kadrosundan oluşan dizi, heyecan ve gerilim dolu her sahnesiyle büyük bir kitleye hitap ediyor. 2. Sezon bölümlerinin yayınlandığı Çukur dizisinin senaryosu, her bölüm heyecanı doruk noktaya tırmandırıyor.

ÇUKUR’DA ‘ÇARŞAMBA’ VURGUSU!

18 Şubat 2019 tarihinde ekranlarda 2. Sezon 20. Bölümünün yayınlandığı Çukur dizisinde ki, ‘Çarşamba’ sahneleri büyük merak uyandırdı. Dizide Karadeniz’li bir silahçıya giden Yamaç Koçovalı (Aras Bulut İynemli), silahçıdan silah talebinde bulundu. Gelişen diyaloglar soncunda Silahçı Şenol (Erman Cihan) istediği sayıda akü alması karşılığında silahları verebileceğini söyledi. Daha sonra istediği aküleri alan Şenol, Silahları Çarşamba’dan getireceğini söyledi.

Bu sahnelerin yaşandığı anlarda diziyi izleyen tüm Çarşambalılar ekranda dikkat kesilirken, yaşadıkları hayret ve şaşkınlığı sosyal medyadan paylaştılar. Kısa sürede gündem oluşturan konu, Çarşamba halkı tarafından kısa sürede merak uyandırdı. Dizide neden Çarşamba ilçesi’nden silah tedarik edileceği vurgusunun yapıldığını merak eden izleyenler, ilçenin ekranlarda böylesi bir konuyla gündeme gelmesi noktasında büyük bir hayret yaşadılar.

20. BÖLÜMDE O SAHNEDE NELER OLDU?

Karakuzuların saldırılarıyla büyük bir güç kaybı yaşayan Koçovalılar, yeniden Çukur’da güç toplamak ve mahallede ki eski günlerine kavuşmak için mücadele vermektedir. Dizide tüm kardeşler ve baba İdris Koçovalı’nın güç birlikteliği yapmasıyla birlikte, yeniden güç kazanmak ve mahallede sorunların çözülmesi için kolları sıvadılar. İdris Koçovalı’nın oğullarıyla yaptığı konuşmasında yeniden ticaretten para kazanmaları gerektiği ve bu süreçte Çukur’da yaşayanlara kol-kanat gerilmesi gerektiğini belirtti. Bu amaçla dizide ki Uluç Reis aracılığıyla Karadeniz’li bir silahçıya giden Yamaç ve Selim Koçovalı, Silahçıdan istediği kadar akü bulmaları halinde silah verebileceğini söyler. Bu istek sonrası arayışlara giren Koçovalılar gerekli aküyü temin ederek Şenol’un yanına giderler. Silahçı Şenol’un yanına giden Yamaç ve Vartolu, büyük bir sürpriz ile karşılaştı. Silahları ne zaman alacaklarını soran Yamaç, silahların Çarşamba’dan geleceği cevabını aldı. Silahların nakliyatı noktasında sorun yaşayan Koçovalılar, Uluç Reis’ten nakliyat yardımı isteyerek silahları Çarşamba’dan getirtmek ister. Ancak nakliyat sırasında Karakuzular’dan beklenmedik bir baskın gerçekleşir.


İŞTE O SAHNE 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber