Çarşamba Cezaevinde Mehteran Gösterisi

Çarşamba Cezaevinde Mehteran Gösterisi
Türk Kızılay’ı Canik Şube Başkanlığı tarafından Çarşamba cezaevinde yatan mahkumlara Yavuz Selim Mahallesi mehteran takımı ile beraber onların cezalarını tamamlayarak topluma kazandırılmaları için bir programı düzenlendi

Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, ”Hepimiz bir suçlu potansiyeliyiz. Herkes bir gün bu duruma düşebiliriz. Bu insanlara yardım etmekten dolayı yadırganabiliriz. Kimse burada yatmak istemez. Ama herhangi sebepten dolayı yatan bir insanları topluma kazandırmak bizim görevimizdir. Biz Canik Şube olarak bu işi biz görev kabul ediyoruz” dedi. 

GİYSİ İHTİYAÇLARI KARŞILANMAKTADIR

Çarşamba Cezaevinde yatan kader mahkumlarının topluma kazandırılması maksadı ile Türk Kızılay’ı Canik Şubesi cezaevinde yatan fakat eğitimleri yarım kalan öğrencileri desteklemekte olduklarını dile getiren Başkan Örs,” Onların okul giriş paralarının ödenmesi noktasında yardımcı olmaktadır. Eğitime cezaevinde verilen desteğin yanında ihtiyaç sahibi olan mahkumların giysi ihtiyaçları karşılanmaktadır. Ayrıca Yavuz Selim Mahallesi Mehteran ekibi ile beraber Çarşamba Cezaevinde yatan mahkumların moral ve motivasyonları noktasında müzik ve mehteran gösterileri düzenledik” diye konuştu.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber