Çarşamba Belediye Meclisi Toplandı

Çarşamba Belediye Meclisi Toplandı
Çarşamba Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Meclis Toplantısı’nda konuşan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, kendisine Çarşamba gündemini haftalardır meşgul eden Biyokütle Enerji Santrali hakkında kendisine yönelik yapılan ağır hakaret ve

Çarşamba Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Meclis Toplantısı’nda gündem maddeleri konuşuldu. Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ın başkanlığında yapılan toplantıda İçme Suyu Arıtma Tesisi ve 9 kilometrelik kanalizasyon hattının yapılması kararlaştırılırken, meclis toplantısında Biyokütle Enerji Santrali gündeme geldi.

Toplantıda konuşma yapan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, sözlerine Samsun Valisi Osman Kaymak’ın konuyla ilgili gerekli açıklamayı yaptığını ifade ederek başlarken, “İlçemize kurulacak olan Biyokütle Enerji Santrali’nin yapım sürecinde insanlarımızı yanıltıyorlar. Zaten ilçemize zararlı bir santral kurulacak olsa ilk olarak ben karşı çıkardım. Santralin yapımı ile ilgili Enerji, Tarım, Sağlık, Çevre ve Ulaşım gibi farklı bakanlıklar izin ve onay veriyor. Yanlış bir faaliyet olacak olsa bunca bakanlıklar bu duruma müsaade eder mi? Ancak bazı kişiler ve kurumlar gündem olmaya çalışıyor. Bunları Allah’a havale ediyorum. Şahsıma küfür eden, hakaret eden kimseden şikayetçi olmayacağım. Allah ıslah etsin.” Dedi.

Meclis Toplantısı’nda diğer gündem maddeleri de konuşularak oylamaya sunuldu.

HABER: Nurhan GÜZEL  -  Berat GONCA

ec1fb040-1d94-4a70-b7f9-b192fa9efcb6.jpg

ce1854b6-6456-40c4-b21d-8e8e1540afe0.jpg

bb0c636e-cf9b-464b-964f-46e63a9b4b01.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber