Çarşamba Belediye Meclisi Toplandı

Çarşamba Belediye Meclisi Toplandı
Çarşamba Belediye Meclisi, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Belediye Başkanı Hüseyin Dündar başkanlığında ilk kez toplandı.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar başkanlığında gerçekleşen Meclis toplantısına AKP, MHP, CHP, BBP ve Yeniden Refah Partisi’nin meclis üyeleri katıldı. İlk meclis toplantısında yeni dönemde görev yapacak meclis başkan vekilleri, meclis katipleri, encümen üyeleri ve diğer komisyon üyelerinin seçimleri gerçekleştirildi.

Gündem öncesinde konuşan Başkan Dündar, yeni dönemin Çarşamba’ya ve tüm halka hayırlı olmasını dileyerek, meclisin yeni dönemde uyum içerisinde başarılı geçmesini dileyerek, “31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinden sonra oluşan Çarşamba Belediye meclisimiz olarak, belediye kanununa göre yapmamız gereken ilk toplantı için buluştuk.” İfadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından belediye meclis başkan vekilleri, asıl katipler, ve yedek katipleri oy birliği ile seçildi. Ayrıca mecliste 2023 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Faaliyet raporunun okunması ve parti gruplarının görüşlerini belirtmesinin ardından yapılan oylamada, 2023 yılı faaliyet raporu oy birliği ile kabul edildi.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir