Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan 23 Nisan'ı kutladı

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan 23 Nisan'ı kutladı
Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 101. yılı sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılı nedeniyle yayımladığı mesajında, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve tüm halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı canı gönülden kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

“Barışın, huzurun, çocuk olmanın bayramı”

Başkan Doğan mesajında: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 Nisan 1920 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde açılışından bugüne 101 yıl geçti. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza, ilk meclis başkanı Mustafa Kemal Atatürk tarafından hediye edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılını kutlamanın onuru ve gururu içerisindeyiz.  Çocuklarımıza armağan edilen bu kutlu bayram; barışın, huzurun, çocuk olmanın bayramıdır...”

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun”

Bayram şenliktir, bayram kardeşliktir, sevgidir; bayram yarınlarımız olan çocuklarımızın gülüşleridir. Bu yıl korona virüs salgını sebebiyle bayramımızı evlerimizde buruk bir sevinç ile kutlayacağız. İnşallah gelecek yıl çocuklarımız ellerinde bayrakları ile bayram coşkusunu caddelerimizde, sokaklarımızda tüm heyecanıyla yaşayabilirler. Hepimizin ortak gayesi geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha güzel yarınlara sahip olmaları. Bu sorumluluk ile çalışmaya devam ediyoruz.  Mutlu çocuklar mutlu yarınlar demek.  Bugünümüze anlam katan, geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve tüm halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber