Çarşamba BBP’den ‘15 Temmuz’ etkinliği

Çarşamba BBP’den ‘15 Temmuz’ etkinliği
Büyük Birlik Partisi (BBP) Çarşamba İlçe Başkanlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir araya geldi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Çarşamba İlçe Başkanlığı binasında bir araya gelen parti teşkilatının programı kahvaltı etkinliği ile başladı. İlçe Başkanı Ertan Sağlam’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen kahvaltı programının ardından ilçe teşkilatı Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne ilişkin basın açıklamasında bulundu.

Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam’ın yaptığı basın açıklamasında, “15 Temmuz hain FETÖ’ nün darbe girişiminin 2. Yıl dönümü münasebetiyle bir araya geldik. Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Teşkilatı olarak, Merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun namlusunu halka çeviren tanka selam durmam sözü ile açıklamaya başlamak istiyorum. Darbe nereden gelirse gelsin, her türlü darbeye karşıyız. Bunun böyle bilinmesini istiyoruz. Türkiye tarihinde 1913 Bab-ı Ali Baskını ile yapılmıştır. Ardından 27 Mayıs 1960 yılında ihtilal olmuştur.  12 Mart 1971 Muhtırası, 12 Eylül 1980 Darbesi, 28 Şubat 1997 darbesi, 27 Nisan E Muhtırası ve 15 Temmuz 2016 FETÖ Darbe girişimi yaşanmıştır. Allah milletimize bir daha böyle kara günleri yaşatmasın. Bu vesileyle 15 Temmuz’da ve vatanı için şehit düşen tüm şehitlerimize Allahtan Rahmet diliyor, gazilerimize şifalar diliyoruz. Bizler buradan sesleniyoruz; Dini alet ederek, bu ülkede ayaklanma yapan, baş kaldıran her türlü darbe girişimine karşı olduğumuzu buradan tekrar bildirmek istiyoruz. Hükümetimiz 2 yıldır FETÖ ile ilgili çalışmalarını sürdürmektedir. Gerekeni yapmakta ve bağlantıları tespit etmektedir. Ve ayrıca biz idamın geri gelmesini istiyoruz. Vatana baş kaldıranın, vatanın bölünmesini isteyen herkesin idam edilmesini istiyoruz.  Öte yandan çocuk istismarı suçunda bulunanların da idam edilmesini isteyen bir partiyiz.” İfadelerini kullandı.

Program basın açıklamasının ardından sona erdi.

HABER: Nuri ŞEKER- Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber