ÇARŞAMBA ADLİYESİ’NE TEŞEKKÜR PLAKETİ

ÇARŞAMBA ADLİYESİ’NE TEŞEKKÜR PLAKETİ
Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığınca ;28-29 mart 2019 tarihlerinde Çarşamba , Salıpazarı ve Ayvacık İlçe Jandarma Komutanlıkları ve ilçe emniyet müdürlüğü / amirliği personelinin katılımı ile Çarşamba ticaret borsası toplantı salonunda “Cumhuriyet Başsavcı

Gerçekleştirilen seminer ile kolluk personeline adli görevlerin yürütülmesinde karşılaşılan sorunlar , mevzuat hükümleri , yasal çözüm ve önerileri hakkında bilgilendirme yapıldı.Salıpazarı ilçe Jandarma komutanı Hakan Akçay ve emniyet amiri İbrahim Özden tarafından Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül’e teşekkür plaketi takdim edildi. Başsavcı Gültekin Bülbül plaket takdiminden dolayı teşekkürlerini bildirerek “Adliye ve kolluk teşkilatının uyum içinde çalışması oldukça önemlidir. Bizler bu uyum içerisinde çalışıyoruz. Görevlerin yürütülmesinde karşılaşılan sorunlar ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcılarımız tarafından bilgilendirme yapıldı. Sorunların yasal çerçevede çözüm önerilerini konuştuk. Seminerin arzulanan hedefe ulaştığını düşünüyorum. Katılımcılarımıza ve savcılarımıza teşekkür ediyorum, bu tip seminerlerimizi önümüzdeki dönemde ihtiyaç duyulan konularda tekrarlayacağız, Mesai mefhumu gözetmeden çalışan emniyet ve Jandarmamıza, çalışmalarında başarılar diliyorum “dedi.
Daha sonra Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay  tarafından, seminerde sunum ve paylaşımda bulunan Cumhuriyet  Savcıları Zeynep Gülhan Sarıca, Şebnem Çimen, Emre Aydoğdu, Burak Özcoşar ve Yasin Yakar ziyaret edilerek, teşekkür plaketi takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber