Çarşamba 18 Mart Zaferi unutulmadı

Çarşamba 18 Mart Zaferi unutulmadı
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü münasebetiyle Çarşamba ilçesinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. Yıldönümü münasebetiyle gerçekleştirilen etkinlikler Çarşamba Belediye Meydanı’nda Çelenk Sunma programı ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Belediye Meydanı’nda ki Atatürk Anıtı’na çelenkler sunuldu. Anıta çelenk sunulmasının akabinde program Çarşamba Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde devam etti.

Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde ki etkinlik saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasının ardından Çanakkale Zaferi’ni anlatan video sunu, şarkı dinletileri, şiir dinletileri ve oratoryo gösterileri davetlilere sunuldu.

Etkinliğe Çarşamba İlçe Kaymakamı Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Çarşamba Jandarma Komutanı Mustafa Kemal Çelik, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Turgay Begen, Çarşamba Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Çarşamba Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Osman Akman, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, mülki ve idari amirler, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları, mahalle muhtarları, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katılım sağladı.
Program ödül töreni ile son buldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber