CARGİLL İTTİFAKINA KARŞI MİLLİ ŞEKER İTTİFAKI!

CARGİLL İTTİFAKINA KARŞI MİLLİ ŞEKER İTTİFAKI!
Saadet Partisi Çarşamba İlçe yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi Çarşamba İlçe Yönetimi ve Şeker İş Sendikası heyetleri İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti

Gerçekleştirilen ziyarette Çarşamba günü Şeker İş Sendikası’nın düzenlediği ve CHP Genel Başkanı ve milletvekillerinin de katılacağı basın toplantısı masaya yatırıldı. Çarşamba Şeker İş Sendikası Başkanı Sinan Türe: “Bu gerçekten partiler üstü bir durum. Ancak ben İYİ Parti, Saadet Partisi ve CHP’ye teşekkür etmek istiyorum. Hiç kimsenin sesi çıkmadı, sadece sizler bizlere destek oldunuz.” Şeklinde konuştu.

Görüşmeye ev sahipliği yapan İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Furkan Eren Özdemir: “Biz Çarşambamızın menfaatleri doğrultusunda birlikteyiz. Mevzu bahis Çarşamba olduğu sürece de bu memleketin menfaatlerini gözeten herkesle birlik ve dayanışma içinde olacağız. Bugünlerin modası ittifak söylentileridir. Muhtemelen bu halisane niyetlerle gerçekleştirilen görüşmelere ve dayanışmaya da birileri bir ad uydurmaya çalışacaktır. Hiç boşuna zahmet etmesinler. Evet burada bir ittifak vardır. Bu ittifak Cargill İttifakına karşı Milli Şeker İttifakıdır. Milliliği ve yerliliği dillerinden düşürmeyenler ABD’nin yerlisi ve milli unsuru olabilirler. Bunda bizler için hiçbir beis yoktur. Bugün bu masa etrafında bulunan kişiler Anadolu insanın kendisidir. Dolayısıyla bu insanlar yerli ve milli değerlerin bizzat kendisidir.” Şeklinde konuştu.

Ev sahipliği için İYİ Parti yönetimine teşekkür ederek sözlerine başlayan CHP İlçe Başkanı İlhan Yürükçü: “Şeker Fabrikaları’nın bu şekilde birilerinin kar ve rant aracı olarak heba edilmesi bizleri gerçekten rahatsız etmektedir. Biz bu yanlışı engellemek adına tüm gücümüzle mücadelemizi vereceğiz.” Dedi.

Saadet Partisi adına görüşmeye katılan Çarşamba İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Seven: “Görüşmekte olduğumuz husus bizim için çok önemli bir boyuttadır. Bu durumun vebali büyüktür. Buna sessiz kalma imkanımız ve lüksümüz yoktur.” Şeklinde konuştu.

Toplantı sonunda Çarşamba Şeker İş Sendikası, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi Şeker Platformu kurulmasına karar verdi. Şeker İş Sendikasından ve diğer üç partiden üçer kişilik komisyonlar kurularak hızla istişarelere başlanacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber