ÇARGİD YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

ÇARGİD YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ
Çarşamba Girişimci İş Adamları Derneğinin geleneksel olarak her düzenlediği yemek Adapark Göl Restoranda yapıldı

Haber-Foto:Serkan Karahan

Çarşamba Girişimci İş Adamları Derneği tarafından dernek üyelerine yönelik geleneksel olarak düzenlenen yemek Adapark Göl Restoranda yapıldı. Çok sayıda ÇARGİD üyesinin yanı sıra Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz’da düzenlenen yemeğe katıldı. 

Siyasetlerin üstünde Çarşamba

Yemek öncesinde ÇARGİD üyelerine seslenen ÇTSO başkanı Ahmet Yılmaz, “Genç girişimci arkadaşlarımızın da desteğiyle yaklaşık 2-3 ay önce başlamış olduğumuz yolda başkan olarak seçildik. Burada çok değerli arkadaşlar görüyorum. 10 yıllık aktif siyaset dönemimde daha önce karşılaşmadığım, işinde başarılı olmuş, farklı siyasetlerden arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımızla birlikte Çarşamba’nın geleceğiyle ilgili güzel işler yapacağız. Biz ÇTSO seçimlerindeki seçim kampanyalarında da hep söylemiştik; ‘Siyasetlerin üstünde farklı siyasi partileri bir araya getirerek Çarşamba’ya hizmet noktasında neler yapabileceğimizden yola çıktık’ diye. Yücel Özden başkanımın başkanlığındaki ÇARGİD’le bu noktada aynı doğrultuda ilerliyoruz. Çarşamba için birlikte güzel işler yapabileceğimize inanıyorum” dedi.

Biz vatan, millet için çalışan biat nedir, hurafe nedir bilmeyen Türkleriz. Allah bizi bu yüzden aziz kıldı

ÇTSO Başkanı Ahmet Yılmaz’ın Konuşmasının ardından Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’da bir konuşma yaparak ÇARGİD üyelerine seslendi. Dündar Konuşmasında, “1071’de bize bu coğrafyanın kapılarını açan Alparslan’ın bir sözü vardır; ‘Biz vatan, millet için çalışan biat nedir, hurafe nedir bilmeyen Türkleriz. Allah bizi bu yüzden aziz kıldı’ der. 1071’de Türkler Anadolu’ya girdi ve hemen ondan kısa bir süre sonra da Çarşamba Türklerin vatanı haline geldi. 1206 tarihli Göğceli Camiimiz var. Yani 8 asırdan beri bu topraklardayız. Bu 8 asırlık süre içerisinde bizden öncekiler bu topraklarda yaşadılar ve memleketlerine olan vazifelerini yerine getirdiler. 2013 yılında da bizler bu memlekette Yeşilırmak’ın bereketlendirdiği, bu seçkin topraklarda, bu güzel coğrafyada yaşıyoruz. Bizim birlikte olmamızdan ortaya çıkan güçle yapabileceğimiz birçok şey var. Bu anlamda memleketimiz güzel bir noktaya doğru gelmiş oldu. Son birkaç aydır yapılan faaliyetlerin toplamına aslında bu gözle bakmak lazım. İnşallah bundan sonraki süreçte girişimcilerden aldığımız motivasyonla Çarşamba’mızda gayet güzel işleri ortaya koyacağız. Bu memleketimizin kalkınmasını, ülkemizin refah seviyesinin artmasını sağlayacak.” dedi

Yağmur damlalarıyız

Toplantıda son olarak konuşma yapan ÇARGİD Başkanı Yücel Özden, “buradaki bütün arkadaşlarımızı ben yağmur damlasına benzetiyorum. Bu yağmur damlaları, nehirleri, denizleri ve okyanusları yaratabilir. Bunları çok yakın bir zaman önce gördük. Çarşamba’nın birinciği gençler ve bu birliktelik devam ettikçe burada ÇARGİD’ de başlayan kıvılcımının daha da güzel şekilde devam edeceğini düşünüyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından yemek son buldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber