ÇARDAK,’ÇARŞAMBASPOR MAÇINA ODAKLANDIK’

ÇARDAK,’ÇARŞAMBASPOR MAÇINA ODAKLANDIK’
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grup’ta mücadele eden Atakum Belediyespor’da Teknik Sorumlu Fatih Çardak,” İyi bir kamp dönemi geçirdik ve bunu da lige yansıtacağız” dedi

‘KAMP'TA UYUM İÇESİNDE ÇALIŞTIK ‘

Antalya'nın Manavgat İlçesi'ne bağlı Side Mahallesi'ndeki Star otelinde çok güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Atakum Belediyespor’da Teknik Sorumlu Fatih Çardak, ”Devre arası istediğimiz transferleri yaptık.  Bu arada yaptığımız İki tane hazırlık maçını yanı sıra çok kaliteli antrenmanlar yaptık. Oyucularımızın arasında buluna uyum sorunu hızlı bir şekilde gidermeye çalıştık. Çok huzurlu ve neşeli bir kamp dönem geçirdik. Ardından Samsun’a döndük.”diye konuştu.

‘GÜZEL BİR MÜSABAKA OLACAK’

Son hazırlık maçını Samsunspor’un U21 takımı ile yaptıklarını ifade eden Turuncu- Mavi -Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Çardak,”Samsun’un iki tane değeli takımı karşı karşıya gelecek. Bizim için hem ilimizin rekabeti adı altında hem de kardeşliğimizi bekleşmesi açısından. Güzel bir maç olacak. Öncelikle müsabakanın sevgi ve saygı içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Futbolun içinde de zevkli olduğu kadarda koro kor karşılaşma olacak. Saha ve seyircimizi avantajını kullanarak galip ayrılacağıma inanıyorum ”dedi.

Köksal ÖNER

cardak,’carsambaspor-macina-odaklandik’-(2).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor