Çapkın’dan kınama ve tepki

Çapkın’dan kınama ve tepki
BAL 4. Grupta Lider Yeşil beyazlı takım deplasmanda oynadığı 1074 Çankırı spor – Çarşambaspor maçından 1-1 eşitlik ve 2 puan bırakarak sahadan ayrılmasından çok saha da yaşanan kötü tezahürata tepki göstererek kınama mesajı yayınladı.

Deplasman da oynadığı 1074 Çankırıspor maçında tribünleri dolduran Çarşambaspor taraftarlar dernek başkanı Uğur Çapkın rakip takım taraftarları ve bazı futbolcuların küfür, hakaretlerle maç sonuna kadar yaşatılanlara yazılı bir kınama mesajı yayınladı. Çapkın kınama mesajında, “1074 Çankırıspor karşılaması öncesi ve sonrası tam bir fiyaskoyla sonuçlandı. Maç öncesi söz de ev sahibi taraftarları yanımıza gelip “hoş geldiniz” deyip gülücükler saçarken, maç başladığı andan itibaren  teknik ekibimize, şahsıma hitaben toplu halde küfürler etmeleri, maçtan sonra oyuncularımıza saldırmaları hiç hoş olmadı.” İfadelerini kullanan Çapkın açıklamasını şöyle sürdürdü.

Yine küçük çocukların dışarıdan bizlere ve futbolculara taş fırlatmaları bir tarafa onlara engel olmak adına hiç bir adımı atmayan Çankırıspor yönetici ve mülki amirlerini de ayrıca kınıyoruz şeklinde devam eden Çarşambaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Uğur Çapkın, “Kimse bizim sınırlarımızı zorlamasın. İlk maçta “hoş geldiniz” dedik. Her gelen takıma en ufak bir terbiyesizlik en ufak rencide edecek bir söz söylemeyen, her gelen takıma çiçek veren büyük bir camiayı böylesi ucuz ayak oyunları ile yenmeye çalışmak öncelikle çok iyi bilinmelidir ki; ahmaklık ve bayat oyunlardan ibarettir.”

Çarşambaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Uğur Çapkın kınama yazısını şu sözlerle tamamladı. “Tüm bu olaylar içerisinde maç sonuna kadar dirayetli şekilde sabreden aşta sahada aslanlar gibi savaşan futbolcularımıza, kulübede efeler gibi davranan hocamıza, ev sahibinin sessiz kaldığı kendi evinde ki misafir kulübün Liderin başkanı olmayı hak ettiğini bir kere daha ispatlayan ve maç sonuna kadar dik duran, oyunlara karşı her türlü mücadeleyi veren kulüp Başkanımızı kutluyorum. Elbette ki Yeşil beyazlıların olmazsa olmazı 12. Gücü cefakar arma sevdalıları kar kış demeden armasını yalnız bırakmayan sabahın köründe yollara revan olan kardeşlerim ve ağabeylerim hepinize teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız bu tür ayak oyunları zorumuza değil, ancak hoşumuza gider. Ayrıca 6222 denen uygulama il denen yerde uygulanacak mı göreceğiz.” sert ifadeleri ile açıkladı.

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA- Yağmur AYAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor