Çantalardan esrar çıktı

Çantalardan esrar çıktı
Emniyet iki ayrı operasyonda zehir tacirlerini kıskıvrak yakaladı..

 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen iki ayrı operasyonda gümrük kaçağı 590 adet cinsel içerikli ilaç ve toplam 22 kilo 800 gram uyuşturucu ele geçirdi.

Yapılan operasyonlarla ilgili bilgi veren yetkililer İlkadım ilçesinde 590 adet gümrük kaçağı cinsel içerikli ilaç ve malzeme ele geçirildiğini duyurdu. Bir ihbarı değerlendiren Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, K.K'ye ait Kale Mahallesi'ndeki iş yeri ve Hürriyet Mahallesi'ndeki eve baskın düzenledi. Yapılan aramalarda, 590 adet gümrük kaçağı cinsel içerikli ilaç ve malzeme bulundu.

YOLCU OTOBÜSÜNE BASKIN

Öte yandan Samsun ve Ordu'da düzenlenen diğer bir operasyonda da toplam 22 kilo 800 gram esrar ele geçirildi. Plakası açıklanmayan şehirler arası yolcu otobüsüyle Ordu'dan Samsun'a uyuşturucu madde götürüleceği ihbarını alan Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Canik ilçesi Belediyeevleri Mahallesi'nde söz konusu otobüsü durdurdu.

 Araçta yapılan aramada, İsmet A'ya ait 2 ayrı çantada 2 kilo 700 gram esrar bulan polis, gözaltına aldığı İsmet A'nın Ordu'nun Fatsa ilçesi Dolunay Mahallesi'ndeki evinde de 20 kilo 100 gram esrar ele geçirdi.Her iki olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir