CANİK'TEN VERGİ MESAİSİ

CANİK'TEN VERGİ MESAİSİ
Canik Belediyesi vezneleri, ilk taksit ödeme süresi 31 Mayıs'ta sona erecek olan Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV), Emlak Vergisi ve Reklam Vergisi için hafta sonu mesaisi yapacak

Canik Belediyesi, bu hafta sonunda vergi mesaisi yapacak. Emlak, ÇTV, İlan ve Reklam Vergisi ödemelerinin ilk taksitinin 31 Mayıs'ta sona erecek olması nedeniyle vatandaşların sıkıntı yaşamaması için Canik Belediyesi'nde vezneler cumartesi ve pazar günleri açık olacak. Vatandaşlar. 26 Mayıs Cumartesi ve 27 Mayıs Pazar günleri 10.00-16.00 saatleri arasında vergilerini belediye binası içerisindeki veznelerden yatırabilecek.

VERGİ DEMEK HİZMET DEMEK

Samsun'da, ÇTV, Emlak Vergisi ve Reklam Vergisi'nin ilk taksiti için ödeme süresinin 31 Mayıs'ta sona erdiğini hatırlatan Canik Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Abdurrahmanoğlu, vatandaşları uyararak, vergilerini son güne bırakmamalarını istedi. Abdurrahmanoğlu, "Ödenen vergiler ilçemize hizmet olarak dönüyor. Vergiler ne kadar düzenli ve zamanında ödenirse belediyemiz de bir o kadar iyi hizmet yapar" dedi.

VEZNELER HAFTA SONU AÇIK

Vatandaşların mağdur olmaması için veznelerin Cumartesi ve Pazar günleri de açık olacağını belirten Abdurrahmanoğlu, “Canik her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ilçe konumunda. Buna bağlı olarak konut sayımızda her geçen gün artış gözleniyor. Halkımız, mahallelerine ve evlerinin önüne yapılan hizmetlerin belediyeye ödedikleri vergilerle olduğunu bilmeli. Vatandaşlardan isteğimiz vergilerini zamanında ödemeleridir" diye konuştu.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Yerel Haber