CANİK'TE YENİ TÜRKİYE YOLUNDA KONFERANSLARI SÜRÜYOR

CANİKTE YENİ TÜRKİYE YOLUNDA KONFERANSLARI SÜRÜYOR
Canik Belediyesi’nin Yeni Türkiye Yolunda konferansları kapsamında 30 Nisan Cumartesi günü AK Parti Milletvekili Ravza Kavakçı Kan "Kadın ve Siyaset" konusunu anlatacak.

Canik Belediyesi tarafından yeni anayasa ve başkanlık sistemi sürecine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği Yeni Türkiye Yolunda konferanslarının 7.'si 30 Mart Cumartesi günü saat 19.00'da Canik Kültür Merkezi'nde yapılacak. Bugüne kadar önemli isimlerin Samsunlularla buluştuğu konferanslar serisi kapsamında Samsun'a gelecek olan AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, "Yeni Türkiye Yolunda Kadın ve Siyaset" konusunu anlatacak.

MİLLİ ANAYASA VE SİSTEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun, Türkiye'yi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırmak için hızlı bir şekilde çalıştığına işaret eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Yeni Türkiye'nin en büyük hedefi yerli ve milli bir yeni anayasa ile başkanlık sistemidir. Biz de Canik Belediyesi olarak Yeni Türkiye Yolunda konferanslarını düzenleyerek Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın bu hedeflerine farklı bir şekilde katkıda bulunmak istedik. Çünkü belediye olarak bizim görevimiz sadece yol, kaldırım, bina yapmak değildir. Bu mesele hepimizi, çocuklarımızı, geleceğimizi ilgilendirmektedir" dedi.

TÜM SAMSUNLULAR DAVETLİ
Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi'nin Yeni Türkiye için bir zorunluluk olduğunu ifade eden Genç, "Mevcut sistemin Türkiye'yi daha fazla taşıyamadığı bir gerçek. Mevcut sistemle Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir liderle başarabileceklerinin maksimumunu başarmıştır. Bugün tarihi kodlarımıza yeniden dönmek zorundayız. Devlet denen mekanizma canlı bir sistemdir. Ve değişime ihtiyaç duyar. Bu sistemi getirecek olan da, yaşatacak olan da insandır. Yani biziz. Tüm Samsunluları Cumartesi günü saat 19.00'da CKM'de düzenleyeceğimiz ve ülkemizin hedeflerine katkı sağlayacağına inandığımız Yeni Türkiye Yolunda Kadın ve Siyaset konulu konferansımıza davet ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir