Canik’te Hedef, 100 Bin İnsana Ulaşmak

Canik’te Hedef, 100 Bin İnsana Ulaşmak
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “22 gün içerisinde tüm teşkilatımızla beraber gece-gündüz demeden sahadayız. Hedefimiz, ilçemizdeki 100 bin insana yüz yüze ulaşmak” dedi.

Başkan Osman Genç, yaklaşan 1 Kasım seçimleri öncesinde AK Parti Canik Kadın ve Gençlik Kolları ile bir araya geldi. İlçe teşkilat binasında gerçekleşen toplantıda konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “AK Parti sürekli olarak kendini yenileyen bir partidir. 7 Haziran seçimlerinin sonucu göstermiştir ki, ülkemize istikrar gerekmektedir. Bunun da yolu 1 Kasım’dan geçiyor. Partimiz her kesimi kucaklayan, toplumun beklentilerini karşılayabilecek güzel bir beyanname ortaya koydu. İnanıyorum ki milletimiz; elde edilen kazanımların kaybedilmemesi, istikrarımız ve memleketimizin

selameti için en doğru kararı verecektir” diye konuştu.

“ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ”

Sorumluluk almaya ve tek başına iktidar kurmaya en hazırlıklı parti olduklarını ifade eden Başkan Genç, “7 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye’nin yaşadığı kaosu hepimiz gördük. Bunun için 1 Kasım seçimleri çok önemli. Biz ciddi anlamda çalışmalarımıza başladık ve devam ediyoruz. Halkımızı ve seçmenimizi bu konuda bilinçlendirmeye devam ediyoruz. Çay ocaklarında, ev toplantılarında, pazarda, esnaf ziyaretlerimizde, vatandaşlarımızın olduğu her yerde elimizde broşürlerle kapı kapı dolaşıyoruz, dolaşacağız. 1 Kasım’a kadar hedefimiz ilçemizde çalınmadık kapı bırakmamak ve ilçemizdeki 100 bin insana yüzyüze ulaşmaktır” şeklinde konuştu.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

Toplantıda teşkilatın durumunu değerlendiren AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler de, “Var gücümüzle çalışarak 2 Kasım sabahı tekrar partimizin tek başına iktidar olduğu ve 2023 hedeflerine koşarak devam ettiği süreci yaşayacağız. Bunun için çok çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Toplantıya ayrıca AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

canik’te-hedef,-100-bin-insana-ulasmak2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz