Canik’in Merkez olma hedefi

Canik’in Merkez olma hedefi
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik'te dünyayı hedef aldıklarını belirterek, “Canik ilçesini Samsun'un merkezi haline getirmek istiyoruz” dedi

 

Başkan Osman Genç yaptığı açıklamada, Samsun'u bir dünya şehri yapma hedefinde olduklarını vurgulayarak, "Bütün uğraşımız halkımızın yaşam kalitesini arttırmak içindir. Samsun'a gönül vermiş biri olarak ekip olarak yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Çünkü Samsun daha fazlasını hak ediyor" diye konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın Samsunlu olmasının büyük bir avantaj olduğunu vurgulayan Başkan Genç, "Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç'ın büyük katkısıyla cimnastik salonuumuzun inşaatı hızla sürüyor. Yine Sayın Bakanımızın desteğiyle ilçemizde yapılacak olan Spor Kampı ile Buz Pateni Salonu Samsun için büyük kazanç. Bu bakımdan da Bakanımız Sayın Suat Kılıç'a teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Spora ve spor eğitimine yaptıkları dev katkılarla önümüzdeki yıllarda Canik’in ve Samsun'un adını sporun pek çok branşında Türkiye ve Avrupa’ya duyurduklarını da dile getiren Başkan Genç, "Şimdi sırada dünya var. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç'ın Samsun'u spor kenti yapma hedefi var. Biz de bu hedefe paralel olarak çalışıyoruz. Öz kaynaklarımızla yaptığımız Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezimizin yanı sıra Sayın Bakanımızın destekleriyle Canik'te ve Samsun'da hayat bulan spor yatırımları ile şehrimiz Spor Kenti olacaktır" ifadelerini kullandı.

Hayalleri gerçekleştirdiklerine de işaret eden Başkan Osman Genç, şunları söyledi: "Kurumsal, kültürel, ekonomik veya spor konularında olsun her alanda yatırımlarımız devam ediyor. Elimizdeki olanakları kullanabilmemiz önemli. Kaynaklarımızı en yararlı biçimde değerlendiriyoruz. Yatırımlarımız sayesinde istihdam konusunda ekonomik kalkınma adına bölgemize çok iyi yansımalar oluyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel